Tiedosto:Philippe de La Hire (1640-1719).jpg

Kohteesta Wikipedia
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Philippe_de_La_Hire_(1640-1719).jpg(237 × 326 kuvapistettä, 30 KiB, MIME-tyyppi: image/jpeg)

Yhteenveto

Kuvaus
English: Philippe de La Hire (1640-1719), French mathematician and astronomer.
Français : Philippe de La Hire (1640-1719), mathématicien et astronome français.
Päiväys Tuntematon päiväys
Unknown date
but contemporary (before 1720).
Lähde Unknown. This is a contemporary engraving.
Tekijä Tuntematon
Käyttöoikeus
(Tämän tiedoston käyttäminen)

This is in the public domain, because it is reproduction of an image that is in the public domain because of its age (approximately 300 years old).

Lisenssi

Tämä valokuva on otettu kaksiulotteisesta taideteoksesta. Valokuvan esittämä taideteos on ilman tekijänoikeuden suojaa seuraavasta syystä:
Public domain

Tämä teos on public domainissa lähes maailmanlaajuisesti, koska tekijän kuolemasta on kulunut yli 100 vuotta.


Dialog-warning.svg Sinun tulee myös lisätä Yhdysvaltain public domain -tägi ilmaistaksesi miksi tämä teos on public domainissa Yhdysvalloissa.

Wikimedia Foundationin virallinen kanta on, että kaksiulotteisista taideteoksista otetut valokuvat, jotka pyrkivät maalauksen täsmälliseen toisintamiseen, eivät voi saada tekijänoikeuden suojaa. Yhdysvalloissa käydyn oikeusprosessin Bridgeman Art Library v. Corel Corp. perusteella kaksiulotteisista taideteoksista otetut valokuvat, jotka pyrkivät maalauksen täsmälliseen toisintamiseen, eivät saa tekijänoikeuden eivätkä lähioikeuksien suojaa Yhdysvalloissa, koska maalauksen toisintamisessa ei ilmene sellaista luovuutta, joka synnyttäisi valokuvan ottajalle uuden tekijänoikeuden.

Suomessa kuitenkin tällaisia valokuvia suojaa lähioikeus, kunnes kuvan ottamisesta on kulunut 50 vuotta ja loppuvuosi. Siirtymäsäännöksistä johtuen myös ennen vuotta 1966 julkistetut valokuvat ovat ilman lähioikeuden suojaa Suomessa. Jos tämä kuva on peräisin Euroopan talousalueen ulkopuolelta, tätä kuvaa ei voi käyttää Suomessa, ellei tätä kuvaa ole otettu ennen vuotta 1969 tai julkistettu ennen vuotta 1966. Jos tämä kuva on peräisin Euroopan talousalueelta, on valokuvan oltava ilman tekijänoikeuden suojaa myös alkuperämaassa. Katso COM:CRT eri maiden suoja-aikoja varten. Muista maista katso Commons:Reuse of PD-Art photographs.

Tiedoston historia

Päiväystä napsauttamalla näet, millainen tiedosto oli kyseisellä hetkellä.

PäiväysPienoiskuvaKokoKäyttäjäKommentti
nykyinen5. syyskuuta 2006 kello 00.38Pienoiskuva 5. syyskuuta 2006 kello 00.38 tallennetusta versiosta237 × 326 (30 KiB)Daderot{{Information |Description=Philippe de La Hire (1640-1719), French mathematician and astronomer. |Source=Unknown. This is a contemporary engraving. |Date=Unknown but contemporary (before 1720). |Author=Unknown. |Permission=This is in the public domain, be

Seuraava sivu käyttää tätä tiedostoa:

Tiedoston järjestelmänlaajuinen käyttö

Seuraavat muut wikit käyttävät tätä tiedostoa: