Tiedosto:Kitsiputous.png

Kohteesta Wikipedia
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Alkuperäinen tiedosto(1 712 × 2 288 kuvapistettä, 6,51 MiB, MIME-tyyppi: image/png)

Yhteenveto

Kuvaus
English: Two hikers and Kitsiputous waterfall, one of the main attractions of Malla Nature Reserve in Enontekiö, Finland. Due to the picture having been taken in late summer, there's only little water flowing.
Suomi: Kitsiputous ja kaksi retkeilijää Mallan luonnonpuistossa. Koska kuva on otettu loppukesästä, putouksen virtaama on vähäinen.
Päiväys
Lähde Oma teos
Tekijä Haltiamieli

Lisenssi

Minä, tämän teoksen tekijänoikeuksien haltija, julkaisen täten tämän teoksen seuraavilla lisensseillä:
w:fi:Creative Commons

nimeäminen jaa samoin

Tämä tiedosto on lisensoitu Creative Commons Nimeä-JaaSamoin 3.0 Ei sovitettu -lisenssillä.
Voit:
  • jakaa – kopioida, levittää ja esittää teosta
  • remiksata – valmistaa muutettuja teoksia
Seuraavilla ehdoilla:
  • nimeäminen – Teoksen tekijä on ilmoitettava siten kuin tekijä tai teoksen lisensoija on sen määrännyt (mutta ei siten että ilmoitus viittaisi lisenssinantajan tukevan lisenssinsaajaa tai Teoksen käyttötapaa)
  • jaa samoin – Jos muutat tai perustat tähän työhön, voit jakaa tuloksena syntyvää työtä vain tällä tai tämän kaltaisella lisenssillä.

GNU head Voit kopioida, levittää ja/tai muuttaa tätä asiakirjaa GNU Free Documentation License -lisenssin version 1.2 tai myöhemmän ehtojen alaisena, jotka on julkaistu Free Software Foundation puolesta; ei koske muuttumattomia kohtia, ei etukannen tekstejä eikä kirjankannen tekstejä. Kopio tästä lisenssistä on saatavilla kohdassa GNU Free Documentation License.
Voit valita haluamasi lisenssin.

Tiedoston historia

Päiväystä napsauttamalla näet, millainen tiedosto oli kyseisellä hetkellä.

PäiväysPienoiskuvaKokoKäyttäjäKommentti
nykyinen1. kesäkuuta 2009 kello 03.03Pienoiskuva 1. kesäkuuta 2009 kello 03.03 tallennetusta versiosta1 712 × 2 288 (6,51 MiB)Haltiamieli{{Information |Description={{en|1=Two hikers and Kitsiputous waterfall, one of the main attractions of Malla Nature Reserve in Enontekiö, Finland. Due to the picture having been taken in late summer, there's only little water flowing.}} {{fi|1=Kitsiputou

Seuraavat 2 sivua käyttävät tätä tiedostoa:

Tiedoston järjestelmänlaajuinen käyttö

Seuraavat muut wikit käyttävät tätä tiedostoa: