Tiedosto:Hokusai-fuji7.png

Kohteesta Wikipedia
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Hokusai-fuji7.png(600 × 375 kuvapistettä, 146 KiB, MIME-tyyppi: image/png)

Taiteilija
creator QS:P170,Q5586
Otsikko
japani: 『凱風快晴』 - Gaifū kaisei
South Wind, Clear Sky
label QS:Lja,"凱風快晴"
label QS:Lde,"Klare Morgendämmerung bei Südwind"
label QS:Len,"South Wind, Clear Sky"
label QS:Lfr,"Le Fuji par temps clair"
Kuvaus
Part of Thirty-six Views of Mount Fuji, nro 33. Commons-logo.svg
Päiväys First publication: suunnilleen vuonna 1830
date QS:P571,+1830-00-00T00:00:00Z/9,P1480,Q5727902
.
Tekniikka woodblock color print
Lähde/Valokuvaaja Jim Breen's Ukiyo-E Gallery - Hokusai
Käyttöoikeus
(Tämän tiedoston käyttäminen)
Tämä valokuva on otettu kaksiulotteisesta taideteoksesta. Valokuvan esittämä taideteos on ilman tekijänoikeuden suojaa seuraavasta syystä:
Public domain

Tämä teos on public domainissa lähes maailmanlaajuisesti, koska tekijän kuolemasta on kulunut yli 100 vuotta.


Dialog-warning.svg Sinun tulee myös lisätä Yhdysvaltain public domain -tägi ilmaistaksesi miksi tämä teos on public domainissa Yhdysvalloissa.

Wikimedia Foundationin virallinen kanta on, että kaksiulotteisista taideteoksista otetut valokuvat, jotka pyrkivät maalauksen täsmälliseen toisintamiseen, eivät voi saada tekijänoikeuden suojaa. Yhdysvalloissa käydyn oikeusprosessin Bridgeman Art Library v. Corel Corp. perusteella kaksiulotteisista taideteoksista otetut valokuvat, jotka pyrkivät maalauksen täsmälliseen toisintamiseen, eivät saa tekijänoikeuden eivätkä lähioikeuksien suojaa Yhdysvalloissa, koska maalauksen toisintamisessa ei ilmene sellaista luovuutta, joka synnyttäisi valokuvan ottajalle uuden tekijänoikeuden.

Suomessa kuitenkin tällaisia valokuvia suojaa lähioikeus, kunnes kuvan ottamisesta on kulunut 50 vuotta ja loppuvuosi. Siirtymäsäännöksistä johtuen myös ennen vuotta 1966 julkistetut valokuvat ovat ilman lähioikeuden suojaa Suomessa. Jos tämä kuva on peräisin Euroopan talousalueen ulkopuolelta, tätä kuvaa ei voi käyttää Suomessa, ellei tätä kuvaa ole otettu ennen vuotta 1969 tai julkistettu ennen vuotta 1966. Jos tämä kuva on peräisin Euroopan talousalueelta, on valokuvan oltava ilman tekijänoikeuden suojaa myös alkuperämaassa. Katso COM:CRT eri maiden suoja-aikoja varten. Muista maista katso Commons:Reuse of PD-Art photographs.

Tiedoston historia

Päiväystä napsauttamalla näet, millainen tiedosto oli kyseisellä hetkellä.

PäiväysPienoiskuvaKokoKäyttäjäKommentti
nykyinen1. kesäkuuta 2005 kello 14.33Pienoiskuva 1. kesäkuuta 2005 kello 14.33 tallennetusta versiosta600 × 375 (146 KiB)RamaForm en: [http://en.wikipedia.org/wiki/Image:Hokusai-fuji7.png] and [http://www.csse.monash.edu.au/~jwb/ukiyoe/hokusai.html Jim Breen's Ukiyo-E Gallery - Hokusai] Japanese Ukiyo-E artist en:Katsushika Hokusai (1760-1849 generally famous for his ''36

Seuraavat 3 sivua käyttävät tätä tiedostoa:

Tiedoston järjestelmänlaajuinen käyttö