Tiedosto:Dragonfly eye 3811.jpg

Kohteesta Wikipedia
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Dragonfly_eye_3811.jpg(389 × 481 kuvapistettä, 51 KiB, MIME-tyyppi: image/jpeg)

GNU head Voit kopioida, levittää ja/tai muuttaa tätä asiakirjaa GNU Free Documentation License -lisenssin version 1.2 tai myöhemmän ehtojen alaisena, jotka on julkaistu Free Software Foundation puolesta; ei koske muuttumattomia kohtia, ei etukannen tekstejä eikä kirjankannen tekstejä. Kopio tästä lisenssistä on saatavilla kohdassa GNU Free Documentation License.
w:fi:Creative Commons
nimeäminen jaa samoin
Tämä tiedosto on lisensoitu Creative Commons Nimeä-JaaSamoin 3.0 Ei sovitettu -lisenssillä.
Voit:
  • jakaa – kopioida, levittää ja esittää teosta
  • remiksata – valmistaa muutettuja teoksia
Seuraavilla ehdoilla:
  • nimeäminen – Teoksen tekijä on ilmoitettava siten kuin tekijä tai teoksen lisensoija on sen määrännyt (mutta ei siten että ilmoitus viittaisi lisenssinantajan tukevan lisenssinsaajaa tai Teoksen käyttötapaa)
  • jaa samoin – Jos muutat tai perustat tähän työhön, voit jakaa tuloksena syntyvää työtä vain tällä tai tämän kaltaisella lisenssillä.
Lisensointimerkintä lisätiin tähän tiedostoon osana GFDL-lisensointipäivitystä.

Dragonfly with compound eyes. Author: David L. Green

A compound eye is a visual organ found in certain arthropods. The compound eye consists of between 12 and 1,000 ommatidia, little dark/bright sensors. The image perceived by the arthropod is "recalculated" from the numerous ommatidia which point in slightly different directions. In contrast to other eye types, there is no central lens or retina. Though the resulting image is poor in resolution, it can detect quick movements and, in some cases, the polarization of light. Dragonflies have about 30,000 facets to their compound eyes, giving them nearly a 360° field of vision. Photo credit: David L. Green

m:Image:Dragonfly eye 3811.jpg

Tiedoston historia

Päiväystä napsauttamalla näet, millainen tiedosto oli kyseisellä hetkellä.

PäiväysPienoiskuvaKokoKäyttäjäKommentti
nykyinen11. maaliskuuta 2005 kello 16.00Pienoiskuva 11. maaliskuuta 2005 kello 16.00 tallennetusta versiosta389 × 481 (51 KiB)Shizhao{{GFDL}}

Seuraavat 2 sivua käyttävät tätä tiedostoa:

Tiedoston järjestelmänlaajuinen käyttö

Seuraavat muut wikit käyttävät tätä tiedostoa:

Näytä lisää tämän tiedoston järjestelmänlaajuista käyttöä.