Tiedosto:Deutsche Kirche Helsinki um 1870.jpg

Kohteesta Wikipedia
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Alkuperäinen tiedosto(1 373 × 935 kuvapistettä, 1,05 MiB, MIME-tyyppi: image/jpeg)

Yhteenveto

Kuvaus
Deutsch: Die Deutsche Kirche in Helsinki 1870
English: German Church in Helsinki / Unioninkatu. The Saint Nicholas Church, now known as the Cathedral of Helsinki, is seen on the background.
Päiväys
Lähde Buch Deutsche Gemeinde Helsinki ISBN 951/95002/0/0
Tekijä Tuntematon
Käyttöoikeus
(Tämän tiedoston käyttäminen)

copyright has expired

Lisenssi

Public domain

Tämä teos on public domainissa lähes maailmanlaajuisesti, koska tekijän kuolemasta on kulunut yli 70 vuotta.


Dialog-warning.svg Sinun tulee myös lisätä Yhdysvaltain public domain -tägi ilmaistaksesi miksi tämä teos on public domainissa Yhdysvalloissa. Huomaa että muutamissa maissa tekijänoikeuden kesto on pitempi kuin 70 vuotta: Meksikossa se on 100 vuotta, Jamaikalla 95 vuotta, Kolumbiassa 80 vuotta ja Guatemalassa ja Samoalla 75 vuotta. Tämä kuva ei välttämättä ole public domainissa näissä maissa, minkä lisäksi ne eivät käytä lyhyimmän keston sääntöä. Côte d'Ivoiressa tekijänoikeuden yleinen kesto on 99 vuotta ja Hondurasissa 75 vuotta, mutta nämä maat käyttävät lyhyemmän keston sääntöä. Tekijänoikeus saattaa pidentyä Ranskassa teosten kohdalla joiden tekijä oli ranskalainen ja kuoli Ranskan puolesta Toisessa maailmansodassa (lisätietoa), ja Venäläisten tekijöiden kohdalla mikäli tekijä palveli itärintamalla toisessa maailmansodassa tai kuoleman jälkeen Neuvostosorron uhriksi joutuneiden, sittemmin rehabilitointujen tekijöiden kohdalla (lisätietoa)

Tiedoston historia

Päiväystä napsauttamalla näet, millainen tiedosto oli kyseisellä hetkellä.

PäiväysPienoiskuvaKokoKäyttäjäKommentti
nykyinen12. syyskuuta 2012 kello 09.50Pienoiskuva 12. syyskuuta 2012 kello 09.50 tallennetusta versiosta1 373 × 935 (1,05 MiB)MikaJPUser created page with UploadWizard

Seuraava sivu käyttää tätä tiedostoa:

Tiedoston järjestelmänlaajuinen käyttö

Seuraavat muut wikit käyttävät tätä tiedostoa: