Tämä kuva on public domainissa, koska tämä kuva on skannattu tai kopioitu tekijänoikeuksiltaan vanhentuneesta kirjasta tai muusta kaksiulotteisesta teoksesta. Koska skannaus tai kopiointi ei ylitä teoskynnystä, myös tämän kuvan katsotaan olevan public domainissa. Kuvan lähde on public domainissa seuraavasta syystä:
Public domainPublic domainfalsefalse
Tämä teos on public domainissa lähes maailmanlaajuisesti, koska tekijän kuolemasta on kulunut yli 70 vuotta.
Huomaa, että muutamissa maissa tekijänoikeuden kesto on pidempi kuin 70 vuotta: Meksikossa se on 100 vuotta, Jamaikalla 95 vuotta, Kolumbiassa 80 vuotta ja Guatemalassa ja Samoalla 75 vuotta. Tämä kuva ei välttämättä ole public domainissa näissä maissa, minkä lisäksi ne eivät käytä lyhyimmän keston sääntöä. Hondurasissa tekijänoikeuden yleinen kesto on 75 vuotta, mutta nämä tämä maa käyttävät lyhyimmän keston sääntöä. Tekijänoikeus saattaa pidentyä Ranskassa teosten kohdalla, joiden tekijä oli ranskalainen ja kuoli Ranskan puolesta toisessa maailmansodassa (lisätietoa), ja venäläisten tekijöiden kohdalla, mikäli tekijä palveli itärintamalla toisessa maailmansodassa tai kuoleman jälkeen neuvostosorron uhriksi joutuneiden, sittemmin rehabilitoitujen tekijöiden kohdalla (lisätietoa)
https://creativecommons.org/publicdomain/mark/1.0/PDMCreative Commons Public Domain Mark 1.0falsefalseÄlä merkitse tällä mallineella maalauksista otettuja valokuvia. Merkitse ne mallineella {{PD-Art}} näin: {{PD-Art|Tekijänoikeusmalline}}. Huomaa, että myös valokuvan on oltava public domainissa, jos maalaus on Pohjois-Euroopassa, Espanjassa tai Yhdistyneessä kuningaskunnassa. Sivulla Commons:When to use the PD-scan tag selitetään milloin ja miten tätä mallinetta tulisi käyttää. Tämä malline on tarkoitettu kuviin, joiden kirkkautta, kontrastia, värejä tai terävyyttä on säädetty tai ei tiedetä, onko muutoksia tehty. Nämä muutokset eivät ylitä yleensä teoskynnystä. Tätä mallinetta ei tarvitse käyttää jos kyseessä tiedetään olevan muokkaamaton kuva.
↑(1958) Gustav-Freytag-Blätter”Geschenkweise erhielt das Archiv einen Band der Beilage zu den „Kreuzburger Nachrichten" aus den Jahren 1928 — 1932, die unter dem Titel „Aus der Heimat" erschien. In dem Band befinden sich auch Beiträge vont Prof. Dr. Willibald Freytag, u. a. der Aufsatz über seinen Vater Gustav Freytag. Auf Seite 24 finden wir auch eine Notiz zur Stammtafel der Familie Freytag mit der Bemerkung "Am 4. 2. 1913 ist die zweite Gemahlin Prof. W. Fr. Emma Kißling gestorben. Er hat sich am 29. 10 1929 zm dritten Male mit Agnes Maria Herrmann in München vermählt." Die Besitzer der Stammtafel können dieselbe also in diesem Sinne vervollständigen. (Bern. Agnes Maria ist auch verstorben.)”
↑Zugmayer, Eric (1911) Résultats des campagnes scientifiques accomplies sur son yacht, Imprimerie Monaco, p. 4 ”Les figures ont été dessinées et peintes par Mlle Emma Kissling, en s'aidant pour nombre d'entre elles des notes de couleur prises sur les animaux frais par M. Louis Tinayre. Je me fais un plaisir d'adresser à cette jeune artiste mes bien sincères remerciements pour tout le labeur et le dévouement qu'elle a apportés à l'accomplissement de sa pénible tâche; les intéressés pourront en apprécier par eux-mêmes les superbes résultats.”
↑Anthropologica, 81, p. 77 ”Lorenz Müller in München, der ausgezeichnete Kenner und Künstler, und seine Schülerin Emma Kissling, spätere und dann allzu früh verstorbene Frau Prof. Dr. G. Freytag haben in uneigennütziger Weise die auf Tafel I — VIII vervielfältigten Eidechsenbilder gezeichnet und gemalt (welche Bilder von E. Kissling herrühren und welche von L. Muller, ist in der Tafelerklarung bemerkt).”
Tämä tiedosto sisältää esimerkiksi kuvanlukijan, digikameran tai kuvankäsittelyohjelman lisäämiä lisätietoja. Kaikki tiedot eivät enää välttämättä vastaa todellisuutta, jos kuvaa on muokattu sen alkuperäisen luonnin jälkeen.