Tiedosto:Constellations9thcentury(p.31)Text2.png

Kohteesta Wikipedia
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Constellations9thcentury(p.31)Text2.png(410 × 573 kuvapistettä, 208 KiB, MIME-tyyppi: image/png)

Yhteenveto

Kuvaus
English: Part of a 9th century Latin manuscript. From [1].

The text seems to read:

Fluuius quem heridanũ
dicunt hab& stellas pri
mo flexu iii scđo iii ter
tio vii quae dicuntur
ora nili summa xiii
huic sub ẽ stella quę
canopus appellatur.

In standard orthography:

Fluvius quem Eridanum dicunt habet stellas primo flexu III, secundo III, tertio VII, quae dicuntur ora Nili, summa XII, huic sub est stella quae Canopus appellatur.

In English:

The river that they call Eridanus has three stars in the first bend, three in the second, and seven in the third, which are called the mouths of the Nile, (for a) total of 13, (and) under this is the star which is named Canopus.
(Feel free to correct if you can.)
Päiväys
Lähde http://www.beloit.edu/~classics/museum/WebSite/ANL387.htm
Tekijä Tuntematon

Lisenssi

Public domain

Tämä teos on public domainissa lähes maailmanlaajuisesti, koska tekijän kuolemasta on kulunut yli 100 vuotta.


Dialog-warning.svg Sinun tulee myös lisätä Yhdysvaltain public domain -tägi ilmaistaksesi miksi tämä teos on public domainissa Yhdysvalloissa.

Alkuperäinen tallennusloki

Alkuperäinen kuvaussivu oli täällä. Käyttäjätunnukset alla viittaavat kohteeseen en.wikipedia.
  • 2006-06-19 14:38 Ptcamn 410×573× (195080 bytes) Part of a 9th century Latin manuscript. From [http://www.beloit.edu/~classics/museum/WebSite/ANL387.htm]. ---- The text seems to read: :Fluuius quem heridanũ :dicunt hab& stellas pri :mo flexu iii scđo iii ter :tio vii quae dictuntur :(?) summa xiii :h

Lisenssi

Public domain Tähän teokseen ei ole tekijänoikeutta Suomen tekijänoikeuslain mukaan, koska teoksen tekijän kuolinvuodesta on kulunut 70 vuotta (43 §) tai jos kyseessä on anonyymisti tai pseudonyymisti julkaistu teos, jonka tekijä ei ole tullut tietoon 70 vuoden kuluessa ensijulkaisuvuodesta, sen ensijulkaisuvuodesta on kulunut yli 70 vuotta (44 § 1. ja 2. mom.) tai jos kyseessä on aiemmin julkaisematon teos, jonka tekijää ei tunneta, sen luontivuodesta on kulunut yli 70 vuotta (44 § 3. mom.).

Lähioikeus on poistunut suomalaista valokuvista jotka on luotu ennen vuotta 1966 ja jotka eivät ole valokuvateoksia. Niihin voi käyttää mallinetta {{PD-Finland50}}.

Lataajalle: Mainitse teoksen tekijä ja ensimmäinen julkaisupaikka, jos tiedät ne. Jos teos julkaistiin vuoden 1922 jälkeen ja se oli tekijänoikeuden alainen vuoden 1996 alussa, lisää malline {{Not-PD-US-URAA}} tämän mallineen alle.


Deutsch | English | Suomi | Français | Македонски | Русский | +/−

Flag of Finland.svg


Alkuperäinen tallennusloki

Päiväys Koko Käyttäjä Kommentti
410 × 573 (195080 bytes) RicHard-59 (keskustelu · muokkaukset) {{Information |Description={{en|Part of a 9th century Latin manuscript. From [http://www.beloit.edu/~classics/museum/WebSite/ANL387.htm]. ---- The text seems to read: :Fluuius quem heridanũ :dicunt hab& stellas pri :mo flexu iii scđo iii ter :tio vii q

Tiedoston historia

Päiväystä napsauttamalla näet, millainen tiedosto oli kyseisellä hetkellä.

PäiväysPienoiskuvaKokoKäyttäjäKommentti
nykyinen25. marraskuuta 2014 kello 10.17Pienoiskuva 25. marraskuuta 2014 kello 10.17 tallennetusta versiosta410 × 573 (208 KiB)GifTaggerBot: Converting file to superior PNG file. (Source: Constellations9thcentury(p.31)Text2.GIF). This GIF was problematic due to non-greyscale color table.

Seuraava sivu käyttää tätä tiedostoa:

Tiedoston järjestelmänlaajuinen käyttö

Seuraavat muut wikit käyttävät tätä tiedostoa: