Tiedosto:Canon EOS 400D 9510.jpg

Kohteesta Wikipedia
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Alkuperäinen tiedosto(1 448 × 1 468 kuvapistettä, 538 KiB, MIME-tyyppi: image/jpeg)

Yhteenveto

Kuvaus
Deutsch: Canon EOS 400D mit Batteriegriff BG-E3.
Päiväys
Lähde Oma teos
Tekijä Torsten Bätge
Käyttöoikeus
(Tämän tiedoston käyttäminen)
GNU head Voit kopioida, levittää ja/tai muuttaa tätä asiakirjaa GNU Free Documentation License -lisenssin version 1.2 tai myöhemmän ehtojen alaisena, jotka on julkaistu Free Software Foundation puolesta; ei koske muuttumattomia kohtia, ei etukannen tekstejä eikä kirjankannen tekstejä. Kopio tästä lisenssistä on saatavilla kohdassa GNU Free Documentation License.
w:fi:Creative Commons
nimeäminen jaa samoin
Tämä tiedosto on lisensoitu Creative Commons Nimeä-JaaSamoin 3.0 Ei sovitettu -lisenssillä.
Voit:
  • jakaa – kopioida, levittää ja esittää teosta
  • remiksata – valmistaa muutettuja teoksia
Seuraavilla ehdoilla:
  • nimeäminen – Teoksen tekijä on ilmoitettava siten kuin tekijä tai teoksen lisensoija on sen määrännyt (mutta ei siten että ilmoitus viittaisi lisenssinantajan tukevan lisenssinsaajaa tai Teoksen käyttötapaa)
  • jaa samoin – Jos muutat tai perustat tähän työhön, voit jakaa tuloksena syntyvää työtä vain tällä tai tämän kaltaisella lisenssillä.
Lisensointimerkintä lisätiin tähän tiedostoon osana GFDL-lisensointipäivitystä.
Deutsch: Die Nutzung außerhalb der Bedingungen der GNU-Lizenz für freie Dokumentation in der Originalfassung oder der deutschen Übersetzung von Hugo Giese jr. ist honorarpflichtig gemäß derzeit gültiger Broschüre Bildhonorare der Mittelstandsgemeinschaft Foto-Marketing (MFM-Liste). Wenn Sie das Bild unter anderen Bedingungen nutzen möchten oder es in einer anderen Auflösung benötigen, kontaktieren Sie mich bitte per E-Mail.

Tiedoston historia

Päiväystä napsauttamalla näet, millainen tiedosto oli kyseisellä hetkellä.

PäiväysPienoiskuvaKokoKäyttäjäKommentti
nykyinen13. helmikuuta 2007 kello 21.23Pienoiskuva 13. helmikuuta 2007 kello 21.23 tallennetusta versiosta1 448 × 1 468 (538 KiB)Torsten Bätge
2. lokakuuta 2006 kello 01.43Pienoiskuva 2. lokakuuta 2006 kello 01.43 tallennetusta versiosta1 600 × 1 516 (544 KiB)Torsten Bätge{{Information |Description=Canon EOS 400D mit Batteriegriff BG-E3 |Source=selbst fotografiert |Date=02.10.2006 |Author=Torsten Bätge |Permission=siehe Lizenz }}

Seuraava sivu käyttää tätä tiedostoa:

Tiedoston järjestelmänlaajuinen käyttö

Seuraavat muut wikit käyttävät tätä tiedostoa:

Sisältökuvaukset