Tiedosto:2005 04 27 1582 Dall Sheep.jpg

Kohteesta Wikipedia
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Alkuperäinen tiedosto(1 024 × 768 kuvapistettä, 380 KiB, MIME-tyyppi: image/jpeg)

Kuvaus
English: Dall Sheep (Ovis dalli) at the Alaska Zoo in Anchorage, Alaska, USA
Päiväys Kuvattu 
Lähde This photograph was taken by David McMaster
Tekijä David McMaster = BlindGoofy
Käyttöoikeus
(Tämän tiedoston käyttäminen)

GFDL

Muut versiot

copied from en.wikipedia [1] 23:59, 3 May 2005 . . BlindGoofy (Talk) . . 1024x768

NOTE: "subject to disclaimers" below may not actually apply, this was tagged with {{GFDL-user-en}}, and after May 2007, en:Template:GFDL-self did not require disclaimers. Please check the image description page on the English Wikipedia (or, if it has been deleted, ask an English Wikipedia administrator). See Wikipedia:GFDL standardization for details.

BlindGoofy from en.wikipedia.org, tämän teoksen tekijänoikeuksien haltija, julkaisee täten tämän teoksen seuraavalla lisenssillä:
GNU head Voit kopioida, levittää ja/tai muuttaa tätä asiakirjaa GNU Free Documentation License -lisenssin version 1.2 tai myöhemmän ehtojen alaisena, jotka on julkaistu Free Software Foundation puolesta; ei koske muuttumattomia kohtia, ei etukannen tekstejä eikä kirjankannen tekstejä. Kopio tästä lisenssistä on saatavilla kohdassa GNU Free Documentation License.
w:fi:Creative Commons
nimeäminen jaa samoin
Tämä tiedosto on lisensoitu Creative Commons Nimeä-JaaSamoin 3.0 Ei sovitettu -lisenssillä.
Nimeä: BlindGoofy
Voit:
  • jakaa – kopioida, levittää ja esittää teosta
  • remiksata – valmistaa muutettuja teoksia
Seuraavilla ehdoilla:
  • nimeäminen – Teoksen tekijä on ilmoitettava siten kuin tekijä tai teoksen lisensoija on sen määrännyt (mutta ei siten että ilmoitus viittaisi lisenssinantajan tukevan lisenssinsaajaa tai Teoksen käyttötapaa)
  • jaa samoin – Jos muutat tai perustat tähän työhön, voit jakaa tuloksena syntyvää työtä vain tällä tai tämän kaltaisella lisenssillä.
Lisensointimerkintä lisätiin tähän tiedostoon osana GFDL-lisensointipäivitystä.

Note: This tag should not be used. For images that were released on the English Wikipedia using either GFDL or GFDL-self with disclaimers, use {{GFDL-user-en-with-disclaimers}}. For images without disclaimers please use {{GFDL-user-en-no-disclaimers}} instead. If you are the copyright holder of files that were released on Wikipedia, please consider removing the disclaimers.

Tiedoston historia

Päiväystä napsauttamalla näet, millainen tiedosto oli kyseisellä hetkellä.

PäiväysPienoiskuvaKokoKäyttäjäKommentti
nykyinen3. helmikuuta 2006 kello 02.22Pienoiskuva 3. helmikuuta 2006 kello 02.22 tallennetusta versiosta1 024 × 768 (380 KiB)Überraschungsbilder* en:Dall Sheep * This photograph was taken by David McMaster on April 27, 2005 at the Alaska Zoo in Anchorage, Alaska, USA. * from en.wikipedia [http://en.wikipedia.org/wiki/Image:2005_04_27_1582_Dall_Sheep.jpg] ''23:59, 3 M

Seuraava sivu käyttää tätä tiedostoa:

Tiedoston järjestelmänlaajuinen käyttö

Seuraavat muut wikit käyttävät tätä tiedostoa:

Näytä lisää tämän tiedoston järjestelmänlaajuista käyttöä.