Tiedosto:1917PartiyaSoz-Rev.jpg

Kohteesta Wikipedia
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

1917PartiyaSoz-Rev.jpg(400 × 548 kuvapistettä, 171 KiB, MIME-tyyppi: image/jpeg)

Kuvaus
English: 1917 Socialist Revolutionaries election poster. The Socialist Revolutionaries were an agrarian socialist political party that attempted to create a democratic government in Russia in 1917 but were overthrown shortly afterwards by Russia's Bolshevik Communists.
Päiväys
Lähde http://en.plakaty.ru
Tekijä unidentified
Käyttöoikeus
(Tämän tiedoston käyttäminen)
Public domain
Tämä teos on ilman tekijänoikeuden suojaa, koska tämä on anonyymisti tai pseudonyymisti julkaistu teos, jonka tekijää ei saatu selvitettyä 70 vuoden kuluessa julkaisuvuodesta ja jonka julkaisuvuodesta on kulunut 70 vuotta.
Tämä koskee Euroopan unionia ja muita hallinnollisia alueita, joissa tekijänoikeuden kesto anonyymeille ja pseudonyymeille teoksille on 70 vuotta ensijulkaisuvuodesta tai vähemmän.
Flag of Europe
Warning sign
Lataajalle: Mainitse aina kuvan ensimmäinen julkaisuajankohta ja -paikka. Varmista, että tekijä ei koskaan ilmoittanut siitä, että hän on tekijä. Jos tekijä ilmoitti siitä, että hän on teoksen tekijä, älä käytä tätä mallinetta. Lisätietoja ja vaihtoehtoisia mallineita voit katsoa ohjeesta.

Teoksen tekijänoikeus Saksassa: Saksassa ennen 1. heinäkuuta 1995 julkaistut työt ovat tekijänoikeuden alaisia kunnes tekijän kuolemasta on kulunut 70 vuotta siitäkin huolimatta, että tekijää ei tiedettäisi. Katso Aktuelle Rechtslage in Deutschlandin viimeinen pykälä.
Muut versiot

Originally from en.wikipedia; description page is (was) here * 02:26, 20 November 2005 [[:en:User:Kristallstadt|Kristallstadt]] 400×548 (175,510 bytes) <span class="comment">(1917 SR election poster http://en.plakaty.ru)</span>

Tiedoston historia

Päiväystä napsauttamalla näet, millainen tiedosto oli kyseisellä hetkellä.

PäiväysPienoiskuvaKokoKäyttäjäKommentti
nykyinen19. heinäkuuta 2006 kello 11.25Pienoiskuva 19. heinäkuuta 2006 kello 11.25 tallennetusta versiosta400 × 548 (171 KiB)Liftarn{{Information| |Description=1917 SR election poster|Source= http://en.plakaty.ru |Date= |Author=User Kristallstadt on [http://en.wikipedia.org en.wikipedia] |Permission={{PD-because|This image has been published in Russia before

Seuraava sivu käyttää tätä tiedostoa:

Tiedoston järjestelmänlaajuinen käyttö

Seuraavat muut wikit käyttävät tätä tiedostoa:

Näytä lisää tämän tiedoston järjestelmänlaajuista käyttöä.

Sisältökuvaukset