Tiedosto:Архимандрит Палладий.jpg

Kohteesta Wikipedia
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Alkuperäinen tiedosto(800 × 1 002 kuvapistettä, 93 KiB, MIME-tyyppi: image/jpeg)

Kuvaus
English: Archimandrite Palladiy, head of the Russian Orthodox Church's Spiritual Mission in Peking (Bejing).
Русский: портрет архимандрита Палладия
Päiväys
Lähde
Русский: Китайско-русский словарь, сост. б. нач. Пекинской дух. миссии архим. Палладием и ст. драгоман, имп. диплом, миссии в Пекине П. С. Поповым. Т. 1-2. Пекин, тип, Тун-Вэн-Гуань, 1888.
English: Chinese-Russian Dictionary, P. S. Popov. Vol. 1-2. Tun-Ven-Guan, Peking, 1888.
Tekijä P. S. Popov
Käyttöoikeus
(Tämän tiedoston käyttäminen)
Public domain

Tämä teos on public domainissa lähes maailmanlaajuisesti, koska tekijän kuolemasta on kulunut yli 70 vuotta.


Dialog-warning.svg Sinun tulee myös lisätä Yhdysvaltain public domain -tägi ilmaistaksesi miksi tämä teos on public domainissa Yhdysvalloissa. Huomaa että muutamissa maissa tekijänoikeuden kesto on pitempi kuin 70 vuotta: Meksikossa se on 100 vuotta, Jamaikalla 95 vuotta, Kolumbiassa 80 vuotta ja Guatemalassa ja Samoalla 75 vuotta. Tämä kuva ei välttämättä ole public domainissa näissä maissa, minkä lisäksi ne eivät käytä lyhyimmän keston sääntöä. Côte d'Ivoiressa tekijänoikeuden yleinen kesto on 99 vuotta ja Hondurasissa 75 vuotta, mutta nämä maat käyttävät lyhyemmän keston sääntöä. Tekijänoikeus saattaa pidentyä Ranskassa teosten kohdalla joiden tekijä oli ranskalainen ja kuoli Ranskan puolesta Toisessa maailmansodassa (lisätietoa), ja Venäläisten tekijöiden kohdalla mikäli tekijä palveli itärintamalla toisessa maailmansodassa tai kuoleman jälkeen Neuvostosorron uhriksi joutuneiden, sittemmin rehabilitointujen tekijöiden kohdalla (lisätietoa)

Tiedoston historia

Päiväystä napsauttamalla näet, millainen tiedosto oli kyseisellä hetkellä.

PäiväysPienoiskuvaKokoKäyttäjäKommentti
nykyinen11. toukokuuta 2007 kello 10.45Pienoiskuva 11. toukokuuta 2007 kello 10.45 tallennetusta versiosta800 × 1 002 (93 KiB)Pnkv{{Information |Description=портрет архимандрита Палладия |Source=Китайско-русский словарь, сост. б. нач. Пекинской дух. миссии архим. Палладием и ст. драгом�

Seuraava sivu käyttää tätä tiedostoa:

Tiedoston järjestelmänlaajuinen käyttö

Seuraavat muut wikit käyttävät tätä tiedostoa: