Tiedosto:"Jack-by-the-hedge" or Garlic Mustard - geograph.org.uk - 417433.jpg

Kohteesta Wikipedia
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

"Jack-by-the-hedge"_or_Garlic_Mustard_-_geograph.org.uk_-_417433.jpg(640 × 480 kuvapistettä, 131 KiB, MIME-tyyppi: image/jpeg)

Yhteenveto

Kuvaus
English: "Jack-by-the-hedge" or Garlic Mustard (Alliaria Petiolata) pinch and rub a leaf and it gives off a strong smell of garlic. Found this yes you've guessed it by the hedge on Intake Lane.
Päiväys
Lähde From geograph.org.uk
Tekijä John Fielding
Nimeä
(lisenssin vaatima)
John Fielding / "Jack-by-the-hedge" or Garlic Mustard / CC BY-SA 2.0
John Fielding / "Jack-by-the-hedge" or Garlic Mustard
Kameran sijainti53° 37′ 08″ N, 1° 32′ 23″ W  Heading=112° Kartographer map based on OpenStreetMap.Tämä ja muut kuvat kartalla: OpenStreetMap - Google Earthinfo
Kohteen sijainti53° 37′ 08″ N, 1° 32′ 19″ W  Heading=112° Kartographer map based on OpenStreetMap.Tämä ja muut kuvat kartalla: OpenStreetMap - Google Earthinfo

Lisenssi

Geograph depth small.png
Tämä kuva on otettu Geograph British Isles -projektin kokoelmasta ja sen tekijänoikeuksien haltija on John Fielding. Katso valokuvan sivu valokuvaajan yhteystietoja varten. John Fielding.
w:fi:Creative Commons

nimeäminen jaa samoin

Tämä tiedosto on lisensoitu Creative Commons Nimeä-JaaSamoin 2.0 Yleinen -lisenssillä.
Nimeä: John Fielding
Voit:
  • jakaa – kopioida, levittää ja esittää teosta
  • remiksata – valmistaa muutettuja teoksia
Seuraavilla ehdoilla:
  • nimeäminen – Teoksen tekijä on ilmoitettava siten kuin tekijä tai teoksen lisensoija on sen määrännyt (mutta ei siten että ilmoitus viittaisi lisenssinantajan tukevan lisenssinsaajaa tai Teoksen käyttötapaa)
  • jaa samoin – Jos muutat tai perustat tähän työhön, voit jakaa tuloksena syntyvää työtä vain tällä tai tämän kaltaisella lisenssillä.

Tiedoston historia

Päiväystä napsauttamalla näet, millainen tiedosto oli kyseisellä hetkellä.

PäiväysPienoiskuvaKokoKäyttäjäKommentti
nykyinen4. helmikuuta 2011 kello 02.12Pienoiskuva 4. helmikuuta 2011 kello 02.12 tallennetusta versiosta640 × 480 (131 KiB)GeographBot== {{int:filedesc}} == {{Information |description={{en|1="Jack-by-the-hedge" or Garlic Mustard (Alliaria Petiolata) pinch and rub a leaf and it gives off a strong smell of garlic. Found this yes you've guessed it by the hedge on Intake Lane.}} |date=2007-

Seuraava sivu käyttää tätä tiedostoa:

Tiedoston järjestelmänlaajuinen käyttö

Seuraavat muut wikit käyttävät tätä tiedostoa:

Sisältökuvaukset