The View (keskusteluohjelma)

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
The View
Barack Obama ohjelman vieraana vuonna 2010.
Barack Obama ohjelman vieraana vuonna 2010.
Tyyli keskusteluohjelma
Luoja(t) Barbara Walters
Alkuperämaa  Yhdysvallat
Alkuperäiskieli englanti
Verkko Yhdysvallat ABC
Esitetty 11. elokuuta 1997 –
Palkinnot
Voitetut Daytime Emmy -palkinto
1) Paras talk show -ohjelma (2003)
2) Paras talk show -juontaja (Whoopi Goldberg, Elisabeth Hasselbeck, Barbara Walters, Joy Behar ja Sherri Shepherd, 2009)
Aiheesta muualla
Virallinen sivusto
IMDb

The View on yhdysvaltalainen aamupäivän talk show -ohjelma, jota on esitetty ABC:llä vuodesta 1997. Ohjelmassa neljä tai viisi naista ruotivat ajankohtaisia aiheita, kuten poliittisia kysymyksiä tai viihdeuutisia. Ohjelman on luonut Barbara Walters, joka itse toimi ohjelmassa panelistina sen perustamisesta vuoteen 2014 asti.

Ohjelma koostuu kahdesta osasta: ensimmäisessä osassa panelistit vaihtavat näkemyksiään ajankohtaisista aiheista, ja jälkipuoliskolla keskusteluun liittyy yleensä kutsuvieras, jota panelistit haastattelevat. Ohjelman alkaessa vuonna 1997 sen panelisteina toimivat Barbara Waltersin lisäksi Meredith Vieira, Joy Behar, Star Jones ja Debbie Matenopoulos.

Ohjelmaa kuvataan New Yorkissa, ja se lähetetään suorana lähetyksenä arkipäivisin ennen puoltapäivää. The View on Yhdysvaltojen neljänneksi pitkäaikaisin päiväsajan talk show. Ohjelma on saanut kaksi Daytime Emmy -palkintoa: vuonna 2003 se sai parhaan talk show'n palkinnon ja vuonna 2009 viisi tuolloista panelistia palkittiin parhaina talk show -juontajina.[1]

Panelistit[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Nykyiset panelistit[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Entiset panelistit[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. "The View" Finally Wins Daytime Emmy, No One There To Receive It Huffingtonpost.com. 16.10.2009. Viitattu 29.1.2016. (englanniksi)
  2. ‘The View’ Axes Michelle Collins as Co-Host (EXCLUSIVE) Variety.com. 3.6.2016. Viitattu 14.6.2016. (englanniksi)
  3. Brisco, Elise: Meghan McCain announces she is leaving 'The View': 'This was not an easy decision' USA Today. 1.7.2021. Viitattu 30.11.2021. (englanniksi)

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Commons
Commons
Wikimedia Commonsissa on kuvia tai muita tiedostoja aiheesta The View (keskusteluohjelma).