Wikipedia:Osoitepaljastuspyynnöt/2018/Reismm

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Pyynnön esittäjä:Htm --Htm (keskustelu) 4. marraskuuta 2018 kello 10.57 (EET)[vastaa]
Epäillyt tunnukset: Reismm (keskustelu · muokkaukset · lokit · estoloki · tarkasta), Kyseenalaista (keskustelu · muokkaukset · lokit · estoloki · tarkasta)
Peruste pyyntöön: Epäilys, että kysessä on estetyn käyttäjän luoma tunnus.
Tarkka kuvaus: Käyttäja:Kyseenalaista estettiin usean käyttäjätunnuksen käytöstä eilen. Hän oli kyseenalaistanut saman aiheryhmän artikkeleita ja tehdyn osoitepaljastuksen perusteella pidettiin todennäköisenä, että käyttäjätunnuskäytäntöä oli rikottu. Nyt on uusi päivä ja poistettu kyseenalaistusmalline ilmestyy jälleen tuoreella tunnuksella.
Tehty. Osoitepaljastimella näitä ei voi aukottomasti yhdistää toisiinsa, mutta Reismm muokkaa kyllä samasta osoiteavaruudesta kuin Kyseenalaista. Lisäksi jos yhtäkkiä ”aivan muu käyttäjä” ilmestyy upouudella tunnuksella palauttamaan merkittävyyden kyseenalaistusmallineen artikkeliin, jota kukaan ei ollut ennen käyttäjää Kyseenalaista kyseenalaistanut yli vuoteen, pidän selvänä, että kyseessä on estonkiertotunnus. Näin ollen estän Reismmin pysyvästi. Täytyisi olla aivan mielettömän epäonninen uusi käyttäjä, jos hänen luonteva vasta-alkajan toimintansa saisi vahingossa kaikki viitteet natsaamaan näin hyvin yhteen. –Ejs-80 4. marraskuuta 2018 kello 15.10 (EET)[vastaa]
Kiitos. --Htm (keskustelu) 4. marraskuuta 2018 kello 15.27 (EET)[vastaa]