Keskustelu wikiprojektista:Mallineet/Uudelleenohjaavat mallineet

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Projektin etusivu Keskustelu

Kommentti Projektiin liittyvä keskustelu käydään keskitetysti sivulla Keskustelu wikiprojektista:Mallineet.
Tämä sivu on arkisto. Älä muokkaa tätä sivua.

Pikaisella vilkaisulla sivulla oli useampikin malline jotka eivät olleet uudelleenohjaavia, esim: Malline:Tampere_Unitedin_pelaajat, Malline:TaitoluistelunEMMiehet, Malline:TaitoluistelunMMMiehet .. --Anr 15. maaliskuuta 2007 kello 05.16 (UTC)

Jep, huomasin tämän itsekin kun havaitsin että Malline:Teemasivu/Taidemusiikki ei ollut uudelleenohjaus... Olen selvittelemässä miksi tietokanta väittää näiden olevan uudelleenohjauksia (tietokannan mukaan näillä mallineilla page_is_redirect on arvossa 1, eli että ne olisi uudelleenohjauksia). --Agony (403) 15. maaliskuuta 2007 kello 06.37 (UTC)
No ok, bugi olikin mun skriptissä... nyt ei pitäisi olla muita kuin uudelleenohjauksia :) --Agony (403) 15. maaliskuuta 2007 kello 07.50 (UTC)

Mitä ei pidä poistaa[muokkaa wikitekstiä]

1. Kansainvälisiä mallineita. Älkää poistako mallineita, joita käytetään yleisesti eri projekteissa tai joissain ohjelmissa. Esimerkiksi mallineita {{NC}} ja {{NCT}} käytetään eräässä toolserverin ohjelmassa.

2. Iso/pieni-kirjain. En minä ainakaan koskaan muista, pitääkö kirjoittaa Korjattava/muoto vai Korjattava/Muoto, joten olisi ihan kiva, että molemmat toimivat. Eihän näistä uudelleenohjauksista ole mitään haittaakaan. Sama koskee tynkiä.

3. {{tl}}. Kuka ihmeessä jaksaa kirjoittaa {{malline|tl}}?

Samulili 25. maaliskuuta 2007 kello 14.22 (UTC)

Näin itsekin mietin kun muotoilin lauseen "Valitse nimensä puolesta tarpeeton uudelleenohjaava malline luettelosta" ja toivoin että lyhyt täsmennys riittäisi. Miksi muuten käyttää noin pitkää muotoa kun meillä on jo uo {{m}}?-) --Agony (403) 25. maaliskuuta 2007 kello 16.53 (UTC)
Offtopic: Vanhasta tottumuksesta kai, kun Commonsissa sitä paljon tarvitsen. Ja ehkä siksikin, että Wiktionaryssä {{m}} tarkoittaa maskuliinia. Samulili 25. maaliskuuta 2007 kello 17.14 (UTC)

Projektin jäsenten olisi syytä keskustella siitä, ovatko fiksailut tyyliin {{korjattava/Kuvitus}} → {{Korjattava/kuvitus}} järkeviä. Noidenhan pitäisi periaatteessa olla väliaikaisia mallineita, ja niiden korjailu johtaa tuoreet muutokset -sivun turhaan tukkeutumiseen. –Ejs-80 23. heinäkuuta 2007 kello 19.49 (UTC)

No jaa, sehän sanotaan jo kohdassa 2. Ihmettelin vain, miksi kyseiset mallineet ovat listassa, ja lähdin sitten niitä korjaamaan. Jätetään sitten jatkossa nuo iso/pieni kirjain -mallineet muuttamatta. --George Esayas (k/m) 23. heinäkuuta 2007 kello 19.55 (UTC)