Keskustelu tiedostosta:Lestadiolaisuussukupuu.png

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Voisko noita värejä miettiä uusiksi? Ainakin näin huononäköinen jannu ei meinaa erottaa. --Ningyou 20. syyskuuta 2005 kello 15:43:20 (UTC)

Teksti on kyllä aika pientä ja fontti outo, ja vuosiluvut ohuita ja punaisia. Pitäisi parantaa. Tuohirulla 20. syyskuuta 2005 kello 15:45:53 (UTC)
Kokeilin kaaviota isommilla ja paksummilla kirjaimilla, mutta siitä tuli sekava. Skaalautuuko tuo kuva pienemmäksi riippuen ruudun koosta? Minulla ainakin wikipedian kirjain on pienempi, kuin kaavion kirjain. Mikä väri punaisen tilalle? Voin miettiä kaavion parantamista. --Dcba 7. lokakuuta 2005 kello 17:56:19 (UTC)

Voisit myös miettiä sitä, että esimerkiksi tällä hetkellä tässä ja siinä toisessa nuo suunnat loppuvat kesken. Toisesta kuvasta saa esimerkiksi sen kuvan, että rauhansanalaisuus alkaa 1934 ja sen toiminta lakkaa noin 1950, vaikka näin ei ole. "Noin" näyttää myös aika hassulta, kun kyseessä on tarkka vuosi. Eikä kaaviosta välttämättä täysin näe, mikä suunta on syntynyt missäkin hajaanuksessa. Mallia voisi katsoa tästä. -tKahkonen 24. lokakuuta 2005 kello 14:15:02 (UTC)

Nyt on kaaviot uusittu. Koetin palautteen perusteella uudistaa sen kokonaan. Kaaviossa on nyt kolme selkeää pääväriä, jotka eivät toivottavasti häiritse silmää niitä katsottaessa. Kirjain ja tekstinkoko huomioitu. Tein myös parannuksen aikajanalle, nyt pitäisi aikajanalla nähdä, mitä on tapahtunut ja milloin. Suuntien hiipumisia ei ole huomioitu ollenkaan. Kaaviota voi virittää vielä palautteen pohjalta. Esimerkiksi vuosilukuja voisi tarkistaa. Toinen kaavio löytyy täältä -Dcba 25. lokakuuta 2005 kello 10:20:15 (UTC)

Aloita keskustelu sivusta Tiedosto:Lestadiolaisuussukupuu.png

Aloita keskustelu