Keskustelu wikiprojektista:Korkeakoulut

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Pitäisikö projektin olla sittenkin Wikipedia:Wikiprojekti Korkeakoulut tai jopa Wikipedia:Wikiprojekti Koulut--Usp 4. joulukuuta 2006 kello 04.54 (UTC)

Aihe kiinnostaa, mutta en ehdi ottaa osaa. Rajaamisessa tulee kyllä ongelmia, jos käytät termiä yliopistot, silloinhan pois pitää nimen perusteella jättää mm. sellaisia instituutioita kuin Taideteollinen korkeakoulu, Sibelius-Akatemia, Kauppakorkea, Teknillinen jne, eli saattaisi jäädä hieman vajaaksi tuo projektisi. Lisäksi saattaisi kiinnostaa useampiakin potentiaalisia osallistujia toisella nimellä.
Korkeakoulut rajaa hyvin projektin korkean asteen oppilaitoksiin. Jos käytät pelkkää Koulut saat riesaksesi ei-koskaan päättyvän ikuisuusprojektin, johon kuuluu kaikkea kiertokoulusta kokkikouluun ja autokouluun. Tsemppiä projektille. -- JeeJee 8. joulukuuta 2006 kello 12.50 (UTC)
Kyseessä on kuitenkin vain projektin nimi. Johan pelkissä yliopistoissa on paljon tekemistä. Sitä paitsi englanniksi melkein kaikki korkeakoulut ovat yliopistoja. -Uvainio 12. helmikuuta 2007 kello 17.32 (UTC)

Kannattaisin en-wikin tyylistä luokittelua eli Luokka:Yliopistot ja korkeakoulut. Huomatkaa muuten että tällaisiakin on liuta {{Tynkä/Koulutus}}. -Uvainio 17. helmikuuta 2007 kello 21.58 (UTC)

Viikon 26 kilpailu[muokkaa wikitekstiä]

Hei, korkeakouluprojektilaiset Viikon 26 kilpailun aiheena on Korkeakoulut. Jos ette tiedä mikä Viikon kilpailu on, niin käykää ihmeessä tutustumassa. Terveisin Viikon kilpailu -vastaava ja Viikon 26 kilpailun järjestäjä Samoasambia Kesk. 23. kesäkuuta 2013 kello 20.46 (EEST)[vastaa]