Keskustelu:Kenkänokka

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Arkistoitu vertaisarviointi 1[muokkaa wikitekstiä]

Tämä osio on arkisto. Älä muokkaa tätä osiota.

Laaja ja kattava artikkeli huonosti tunnetusta linnusta. Kuvia olisi tosin ihan hyvä saada lisää. Auttakaa ihmeessä. --Spirit 11. syyskuuta 2005 kello 10.47 (UTC)

Kuvia tosiaan tarvittaisiin lisää. Hieman epäilyttää toi, että on kaks kertaa sama kuva. Ei välttämättä kuitenkaan anna parasta mahdollista kuvaa. Joku levinneisyyskartta olisi myös hyvä, tai edes kuva asuinympäristöstä tms. – linnea 15. syyskuuta 2005 kello 20:43:14 (UTC)
Voisihan siellä olla kuvaa todella Niilin suomaastosta vaikka ilman lintua, ihmisen ekspansiosta, keuhkokalasta tai vaikka karttaa Valkoisen Niilin yläjuoksulta - tarkkaa levinneisyyttähän ei edes tunneta, joten siinä on tingittävä. -Kappaleen Kanta voisi yhdistää luontevasti kappaleeseen Levinneisyys ja elinympäristö. Höyhens 15. syyskuuta 2005 kello 20:50:33 (UTC)
Tuo suurempi kuva on mukana ikäänkuin hätävarana uusia kuvia odotellessa. Olisi todella hyvä, jos joku onnistuisi löytämään linnusta kunnollisen lähikuvan. Otin suuremman kuvan mukaan vain, jotta lukija saisi linnun ulkonäöstä edes jonkinlaisen kokonaiskuvan ilman että hänen tarvitsee klikata pikkukuva suuremmaksi. Yritin löytää noita kuvia, mutta onnistuin hommaamaan vain tämän yhden. --Spirit 16. syyskuuta 2005 kello 13:55:48 (UTC)

Arkistoitu vertaisarviointi 2[muokkaa wikitekstiä]

Tämä osio on arkisto. Älä muokkaa tätä osiota.

Lähteet eivät vastaa nykyvaatimuksia. --junafani (ʋαłıʈƣ) 2. elokuuta 2007 kello 11.25 (UTC)

Laitoin verkkoviitteet taksonomiaan ja IUCN punaiseen listaan (uhanalaisuus)--Tappinen 3. elokuuta 2007 kello 07.23 (UTC)