Tiedosto:Minsk the hero city-1985.jpg

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Alkuperäinen tiedosto(1 944 × 2 592 kuvapistettä, 943 KiB, MIME-tyyppi: image/jpeg)

Kuvaus

Minsk on sankarikaupunki (valkoven. Мінськ — місто-герой, Minsk — misto-heroi, ven. Минск — Город-Герой, Minsk — Gorod-Geroi) on Valko-Venäjän pääkaupunki Minskissä sijaitseva, vuonna 1985 käyttöön vihitty muistomerkki. Se juhlistaa kaupungille 1974 myönnettyä sankarikaupungin asemaa. Sijainti pienellä kummulla prospekt Маšеrovan ja prospekt Pobeditelein risteyksen vieressä. Minskin sankarikaupungin muistomerkkiin kuuluu 45 metriä korkea obeliski ja sen juurella seisova pronssinen, voittoa ja kunniaa symbolisoiva Synnyinmaa-äidin veistos. Obeliskin yläosassa on kultainen tähti ja alhaalla Leninin kunniamerkin kuva sekä sankarikaupungin arvon myöntämisen kertova Neuvostoliiton korkeimman neuvoston asetusteksti (26. heinäkuuta 1974). Tekijänoikeuksien haltija = kuvanveistäjä Valentin Zankovitš ja arkkitehdit Vjatšeslav Evseev, Viktor Kramarenko ja Vjatšeslav Romanenko; valokuva: Commons User:Vseslav. Kuvaa ei tule ladata Commonsiin, koska se esittää taideteosta, jonka tekijänoikeus ei ole vapaa. In English: Please do not load this to Commons as this is photo of an artwork (1985) which does not have Freedom of Panorama. Such photos should not be in Commons as they are not free to use.

Lähde Commonsin PD-tiedosto
Päiväys 29 heinäkuuta 2009
Tekijä(t)

Commons User:Vseslav

Käyttöoikeus

[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Valokuvan käyttöoikeus

[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]
Creative Commons -lisenssi
Creative Commons Nimeä
Tämä tiedosto on lisensoitu Creative Commons Nimeä 3.0 Ei sovitettu -lisenssillä. Lyhyesti: Saat levittää ja muokata teosta niin kauan kun mainitset teoksen käytön yhteydessä teoksen tekijän/tekijät tai lisensoijan/lisensoijat. Virallinen lisenssi.
CC BY 3.0

Nimeä 3.0 Ei sovitettu http://creativecommons.org/licenses/by/3.0/

Tiedoston historia

Päiväystä napsauttamalla näet, millainen tiedosto oli kyseisellä hetkellä.

PäiväysPienoiskuvaKokoKäyttäjäKommentti
nykyinen14. syyskuuta 2013 kello 00.45Pienoiskuva 14. syyskuuta 2013 kello 00.45 tallennetusta versiosta1 944 × 2 592 (943 KiB)Paju (keskustelu | muokkaukset){{Tiedoston tiedot | Kuvaus = Minsk on sankarikaupunki (valkoven. Мінськ — місто-герой, Minsk — misto-heroi, ven. Минск — Город-Герой, Minsk — Gorod-Geroi) on Valko-Venäjän pääkaupunki Minskissä sijaitseva, v...

Seuraava tiedosto on tämän tiedoston kaksoiskappale (lisätietoja):

Seuraavat 2 sivua käyttävät tätä tiedostoa:

Metatieto