Tiedosto:Franz Ferdinand Lucid Dreams.ogg

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Franz_Ferdinand_Lucid_Dreams.ogg(Ogg Vorbis -äänitiedosto, 30 s, 199 kbit/s)

Yhteenveto[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kuvaus

Musiikkinäyte kappaleesta ”Lucid Dreams”, pituus 30 sekuntia, laadultaan 199 kbit/s ja tiedostotyypiltään Ogg Vorbis. Kappale on Franz Ferdinandin albumilta Tonight: Franz Ferdinand vuodelta 2009. Kappaleen alkuperäispituus on 7 min. 56 s., joten näyte on asianmukaisesti alle 10% kokonaispituudesta. (en: Wikipedia:Music samples) Näyte on peräisin tekijänoikeuden alaisesta kappaleesta, ja sitä käytetään rajallisesti siteeraustarkoituksessa artikkelissa Tonight: Franz Ferdinand. Osiossa viitataan asianmukaisesti yhtyeeseen ja albumiin, jolta kappale on peräisin.

Lähde YouTube
Päiväys 2009
Tekijänoikeuksien haltija

Domino Recording Company Ltd.

Tämän teoksen tekijöitä ei välttämättä ole ilmoitettu. Vaihda ”Tekijänoikeuksien haltija” -parametri ”Tekijä”-parametriin ja korjaa tieto. Huomaa, että tekijällä tarkoitetaan aina ihmistä.

Käyttöoikeus[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Tiedoston historia

Päiväystä napsauttamalla näet, millainen tiedosto oli kyseisellä hetkellä.

PäiväysPienoiskuvaKokoKäyttäjäKommentti
nykyinen16. maaliskuuta 2017 kello 14.3530 s (721 KiB)Roopeank (keskustelu | muokkaukset)== Yhteenveto == {{Tiedoston tiedot | Kuvaus = Musiikkinäyte kappaleesta ”Lucid Dreams”, pituus 30 sekuntia ja tiedostotyypiltään Ogg Vorbis. Kappale on Franz Ferdinandin albumilta ''Tonight: Franz Ferdinand'' vuodelta 2009. Kappaleen alkupe...

Seuraava sivu käyttää tätä tiedostoa:

Transcode status

Update transcode status
Muoto Bitrate Lataa Tila Encode time
MP3 287 kbit/s Valmistui 25. joulukuuta 2017 kello 07.12 1,0 s

Metatieto