Tiedosto:Elias Lönnrotin patsas Paikkarin torppa.jpg

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Alkuperäinen tiedosto(3 024 × 4 032 kuvapistettä, 5,44 MiB, MIME-tyyppi: image/jpeg)

Yhteenveto[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kuvaus

Valokuva Elias Lönnrotin patsaasta, joka sijaitsee Lohjan Sammatissa, Paikkarin torpan läheisellä kalliolla. Teos on paljastettu vuonna 1952. Teos perustuu Eemil Halosen patsasluonnokseen, jonka hän teki vuonna 1899 järjestettyyn Elias Lönnrotin patsaskilpailuun ja jossa teos sijoittui toiseksi. Eino Räsänen teki Halosen luonnoksen pohjalta patsaan valua varten savi- ja kipsimallin 1950-luvun alussa.

Lähde C:File:Paikkari Lönnrot statue front.jpg
Päiväys 2022-08-27
Tekijä(t)

Käyttöoikeus[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Valokuvan käyttöoikeus[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Creative Commons CC-Zero

Henkilö, joka on yhdistänyt CC0:n teokseen tai viitannut siihen teoksessa, on luovuttanut teoksen vapaaseen yleiseen käyttöön (public domain) luopumalla maailmanlaajuisesti ja soveltuvan lainsäädännön sallimassa enimmäislaajuudessa kaikista tekijänoikeuslainsäädännön alaisista oikeuksistaan teokseen, lähioikeudet ja kaikki tekijänoikeuteen liittyvät oikeudet mukaan lukien. Teosta voi lupaa pyytämättä kopioida, muokata, levittää ja esittää, mukaan lukien kaupallisessa tarkoituksessa.

CC0 1.0

Yleismaailmallinen Public Domain -lausuma http://creativecommons.org/publicdomain/zero/1.0/deed.fi

Tiedoston historia

Päiväystä napsauttamalla näet, millainen tiedosto oli kyseisellä hetkellä.

PäiväysPienoiskuvaKokoKäyttäjäKommentti
nykyinen3. huhtikuuta 2024 kello 13.53Pienoiskuva 3. huhtikuuta 2024 kello 13.53 tallennetusta versiosta3 024 × 4 032 (5,44 MiB)Htm (keskustelu | muokkaukset){{Tiedoston tiedot | Kuvaus = Valokuva ''Elias Lönnrotin patsaasta'', joka sijaitsee Lohjan Sammatissa, Paikkarin torpan läheisellä kalliolla. Teos on paljastettu vuonna 1952. Teos perustuu Eemil Halosen patsasluonnokseen, jonka hän teki vuonna 1899 järjestettyyn Elias Lönnrotin patsaskilpailuun ja jossa teos sijoittui toiseksi. Eino Räsänen teki Halosen luonnoksen pohjalta patsaan valua varten savi- ja kipsimallin 1950-luvun alussa. | Lähde = C:File:Paikkari Lönnrot statue front.jpg | P...

Seuraava tiedosto on tämän tiedoston kaksoiskappale (lisätietoja):

Seuraavat 2 sivua käyttävät tätä tiedostoa:

Metatieto