The Nightmare Room

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

The Nightmare Room on R. L. Stinen kirjoittama nuorille suunnattu kauhukirjasarja. Sarja on julkaistu Suomessa WSOY:n kustantamana vuosina 2001–2005.

Sarjan osat[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. Älä unohda minua! – Danielle ja Addie leikkivät hypnotisoivansa Daniellen pikkuveljen Peterin. Mutta Peter vajoaakin oikeasti hypnoosiin ja alkaa herättyään unohtaa asioita. Entä mitä ovat kellarista kuuluvat huokaukset ja valittavat äänet – kuuluvatko ne painajaishuoneesta?
  2. Kaappi numero 13 – Taikauskoinen Luke saa koulussa kaapin numero 13. Hän on kauhuissaan. Vastoin odotuksia onni alkaa kuitenkin pian hymyillä Lukelle. Mutta avautuuko kaapin numero 13 ovi sittenkin painajaishuoneeseen?
  3. Kirottu tyttö – Maggie käy 13-vuotispäivänään huvipuistossa kädestäennustajalla. Pian tämän jälkeen hänen ympärillään alkaa sattua kauheita onnettomuuksia. Vaivaako Maggieta jonkinlainen kirous? Joutuuko hän kenties viettämään koko elämänsä painajaishuoneessa?
  4. Vaaralliset valheet – Ross kauhistuu törmätessään kotibileissä täydelliseen kaksoisolentoonsa. Eihän hänellä ole kaksoisveljeä! Vaikuttaa siltä, että nämä bileet pidetäänkin painajaishuoneessa.
  5. Pirullinen päiväkirja – Alex pitää erikoista päiväkirjaa – merkinnät ilmestyvät siihen itsestään ja vielä ennen aikojaan! Alex luulee löytäneensä avaimen suosioon ja hyviin arvosanoihin. Mutta hänpä onkin löytänyt avaimen painajaishuoneeseen.
  6. Uhka metsässä – Laura hoitaa kahta kulkukissaa. Hän rakastaa eläimiä. Viime aikoina lähimetsän eläimet ovat kuitenkin alkaneet käyttäytyä oudosti hänen seurassaan. Asustaako metsässä jotain vieläkin oudompaa? Joskus metsäpolku voi johtaa suoraan painajaishuoneeseen.
  7. Huutavat haamut – Spencer ei pysty unohtamaan serkkuaan, joka hukkui jäihin hänen silmiensä edessä. Hän haluaa kertoa serkulleen, että yritti pelastaa tämän. Spencer löytääkin kauhukaupasta haamuja jäljittävät laitteen, mutta johtaako se hänet suoraan painajaishuoneeseen?
  8. Varjotyttö – Selena joutuu kuukaudeksi Jada-serkkunsa ja tämän perheen luo asumaan. Mutta talossa tapahtuu pimeän aikaan jotain outoa. Jadan vuode on usein öisin tyhjä. Eräänä yönä Selena lähtee seuraamaan Jadaa ja näkee tämän menevän salaiseen huoneeseen. Onko se painajaishuone?
  9. Kauhujen kesäleiri – Russell on lähdössä kesäleirille. Hän kuuluu leirin senioreihin ja joutuu osallistumaan vaaralliselle kanoottiretkelle, jolta huhujen mukaan kaikki eivät ole palanneet. Russell astuu kanoottiin ja meloo suoraan painajaishuoneeseen.
  10. Täydenkuun Halloween – Tristan osallistuu opettajansa järjestämiin Halloween-juhliin, vaikka olisi paljon mieluummin keppostelemassa kaveriensa kanssa. Kesken juhlien talon kaikki ovet lukkiutuvat ja ikkunoihin ilmestyvät kalterit. Juhlat pidetään painajaishuoneessa.
  11. Kiusanhenki
  12. Vierailijat