Luettelo televisiosarjan Mistralin tuulet henkilöistä

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Tämä on luettelo televisiosarjan Mistralin tuulet henkilöistä.

Varoitus:  Seuraava kirjoitus paljastaa yksityiskohtia juonesta.

Chaumetten perhe[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Vincent Chaumette (Serge Dupire)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Vincent muutti Pariisista Mistraliin sarjan alussa tyttärensä Ninonin kanssa erottuaan vaimostaan Laurencesta. Hänellä oli suhde Céline Frémontin kanssa, mutta se ei kauan kestänyt. Nykyään hänen seurustelumppaninsa on Charlotte Le Bihac, jonka kanssa hänellä on kiihkeähkö suhde. Vincent pelasti Charlotten sosiopaatti-sarjamurhaaja-hypnoosilääkäri Bruno Livialta. Vincent petti Charlottea, mutta lopulta hän antoi sen anteeksi. Nyt Charlotte lähtee New Yorkiin unelmatyönsä takia.

Ninon Chaumette (Aurélie Vaneck)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Ninon muutti Mistraliin sarjan alussa isänsä mukana. Sarjan alussa hän seurusteli Rudyn, todellisen hurmurin kanssa melko pitkään kunnes he erosivat Rudyn petettyä Ninonia ollessaan huumeissa. Sen jälkeen hänellä oli lyhyehkö suhde tumman, köyhälistö-Mistralissa asuvan Drissin kanssa. Se päättyi Ninonin petettyä Drissiä Williamin kanssa. William petti Ninonia heidän seurustelunsa varhaisessa vaiheessa ja he erosivat - tosin vain väliaikaisesti. Ninon antoi lopulta Williamille anteeksi ja he seurustelivat hetkisen aikaa onnellisesti, kunnes William lähti kiertueelle ja Ninon ei halunnut tulla mukaan. Rudy ja Ninon olivat rakastelemassa, kun Rudyn kännykkä meni vahingossa päälle ja soitti Johannalle. Johanna joutui kolariin ja sai keskenmenon. Hän yritti tappaa itsensä sekä Ninonin ja Rudyn, mutta epäonnistui. Juliette on Ninonin paras ystävä, vaikka riitojakin riittää.

Solange Chaumette (Corinne Le Poulain)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Tuli sarjaan Vincentin 43. syntymäpäivän johdosta, Vincent ei oikein pitänyt siitä, vaikka Ninon pitikin. Solange oli Vincentin lapsuudessa lähes koko ajan poissa, matkoilla ja tekemässä juttuja naistenlehdille. Solange ei aluksi tajunnut hänen ja miehensä Francisin eron vakavuutta, kunnes hän sai kuulla, että Francis oli jo hankkinut asianajajan eroa varten. Hän murtui sen tähden. On yrittänyt muun muassa saada Vincentin ja Charlotten yhteen pettämisen jälkeen.

Frémontin perhe[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Charles Frémont (Alexandre Fabre)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Sarjan alussa Charles uhkasi tuhota koko Mistralin, mutta lopulta hän päätyi vankilaan lakimiesrikoksesta. Hän on muun muassa melkein onnistunut palkkamurhauttamaan vaimonsa, huumannut Rachelin ja kiristänyt Vincentiä. Hän pääsi vankilasta kepulikonstein terveyssyihin vedoten. Hän "rakastaa" Lunaa ja yrittää kaikin voimin saada hänet turvautuen jopa laittomiin keinoihin. Hän oli todistettavasti kuollut ja Guillaumea epäiltiin hänen surmaamisestaan. Vincent ja moni muu taas epäili hänen vain lavastaneen kuolemansa omia salaperäisiä tarkoitusperiään varten. Luna sai hänet kiikkiin, mutta hän ei joutunut vankilaan, koska esitti muistinsa menettänyttä. Nykyään muisti on "palannut".

Astrid Frémont (1# Florence Brunet, #2 Laure Sirileix)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Astrid on helposti masentuva, kaiken sisällään pitävä hysteerikko. Charlesin ja Astridin oli fiasko, hän menetti poikalapsen, kaikki on siis mennyt hänen puolestaan päin sitä itseään. Ja sitten hän saa tietää isänsä olleen natsimielinen ja Juliette ei suorita ylioppilastutkintoa. Nykyään hän ei ole esiintynyt sarjassa, koska hän antoi Frémontin lakitoimiston pakotettuna Célinen ja hänen miehensä haltuun ja poistui itse kuvioista.

Céline Frémont (Rebecca Hampton)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Céline oli ennen vakavasti masentunut ja yritti itsemurhaakin pari kertaa. Hänellä oli silloin suhde Vincentin kanssa. Kaikki huipentui siihen, kun hän yritti ampua itsensä, mutta Rudyn "avustuksella" osui vahingossa Charlotteen. Hän pääsi lopulta hoitoon, parantui ja seurustelee tällä hetkellä Malikin kanssa. He ottivat haltuunsa Frémontin lakitoimiston. Häntä yrittää Florent Barjac, jolla on todella vaarallisia aikeita...

Juliette Frémont (Juliette Chêne)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Juliette on kokeilunhaluinen tyttö. Juliette on Ninonin hyvä ystävä. Juliette on bi, ja hän suuteli Ninonia erään kerran, mutta Ninon ei halunnut mitään. Hän erosi Lucasista Lucasin rakastuttua Samiaan.

Lévy/Leserman -perhe[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Rachel Lévy (Colette Renard)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Rachel on tragikoominen vanharouva, hämmentynyt, kömmähtelevä ja joskus omalaatuinenkin. Hänen perhettään ovat Mistralin asukkaat, jotka hän on tuntenut aina ja joiden hän on nähnyt syntyvän, löytävän Mistralista kotinsa, muuttavan sinne vierailta mailta. Hän jäi leskeksi muutamia vuosia sitten ja on melko yksinäinen - siitä kertoo esimerkiksi se, että hän yritti kaikin voimin saada vastauksia kirjeisiin, joita hän lähetti vankilan asukkaille. Sitten hän sai tietää, ettei hänen siskoaan vietykkään natsileirille, ja juuri edesmenneen siskon poika tulee vierailulle. Hän saa tietää, että Guillaumella on poika. Hän epäilee Guillaumea rikolliseksi, joka jahtaa hänen perheensä kalleinta aarretta - ikivanhoja juutalaisia käsikirjoituksia. Rachel ystävystyy Guillaumen pojan Nathanin kanssa ja testamenttaa hänelle kaiken varalta hyvin arvokkaan taulunsa. Taulusta saa selville aarteen kätköpaikan ja sitähän Rachel ei halua paljastaa Guillaumelle, eikä myöskään Frémontille, joka jahtaa myös taulua. Nykyään Guillaume ja Rachel ovat ystävystyneet.

Guillaume Leserman (Virgile Bayle)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Guillaume saapui sarjaan aivan äskettäin poikansa Nathanin kanssa. Hän jahtasi vanhoja juutalaisten käsikirjoituksia; itsensä mukaan jollekin museolle, Rachelin (ja muutaman muun) mukaan vain myydäkseen sen isosta summasta. Guillaume työskentelee sukututkijana. Hän joutui ottamaan poikansa Nathanin, jonka kanssa ei koskaan asunut, mukaansa Mistraliin saadakseen lykkäystä. Nathanin ja Guillaumen suhde ei ole paras mahdollinen. Guillaume seurustelee Luna Torresin kanssa. Hän ei suostunut työskentelemään kovin kauan Charles Frémontin kanssa, koska hän aikoi kovistella Rachelia. Nykyään Guillaume ja Rachel ovat ystävystyneet.

Nathan Leserman (Thibaud Vaneck)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Nathan vaikuttaa ilkeältä - eikä ihme. Hän menetti äitinsä ja isoäitinsä ja joutuu nyt asumaan siellä missä ei ole koskaan asunut. Hän tuntee olevansa taakaksi isälleen, jonka kanssa ei ole koskaan asunut, ja pelkää alituiseen, että tämä yhtäkkiä hylkää hänet. Hän ystävystyy kuitenkin Racheliin ja myös ennen pitkää moniin Mistralin asukkaisiin, mutta siinä kestää kyllä tovi. Nathan on ulkonäkönsa takia ehdoton tyttöjen suosikki, mikä nähdäänkin sarjassa pian...

Marcin perhe[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Roland Marci (Michel Cordes)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Roland on hyvä ihminen, toisinaan helposti suuttuva, mutta suojelee perhettään. Hän sai tietää, että hänellä on toinenkin poika, 23-vuotias Thomas. Francois ei pitänyt siitä, mutta lopulta kaikki kävi hyvin. Sarjan alussa Roland aikoi viedä vihille Mirtan, mutta se ei onnistunutkaan. Häiden epäonnistuminen johtui Mirtan ex-miehestä, Manuelista, joka ei ollutkaan kuollut. Mirta ei ollut vielä eronnut hänestä. Monien vaiheiden jälkeen -Manuelin kuoleman, Rolandin vankilassa olon syyttömänä - Mirta ja Roland elävät rauhallisesti yhdessä - mutta asuvat silti erillään. He rakastavat toisiaan paljon, mutta uusi tulokas aiheuttaa suhteelle ongelmia... Rolandilla on lisäksi kaksi lapsenlasta, Lucas ja Johanna.

Thomas Marci-Lenoir (Laurent Kerusore)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Unohtaakseen varhaislapsuutensa tragedian, Iris-äitinsä mystisen murhan, Thomas heittäytyi suin päin elämään, huvitteluun ja myöhemmin matkoihin. Rakastettavan ja iloisen luonteenlaatunsa ansiosta hänestä tuli menestyvä baariammattilainen kansainvälisen yöelämän pyörteisiin. Hän tuli Mistraliin löytääkseen isänsä, jota ei ollut koskaan tuntenut. Hän pestautui Rolandin baariin tarjoilijaksi löytääkseen vihjeitä isästään. Roland ei olisi aluksi päästänyt häntä töihin, koska Thomas on homo. Mutta Thomasin pelastettua Rolandin hengen hänen saatuaan sydänkohtauksen, Roland päätti palkata hänet, vaikka epäilikin miehen tarkoitusperiä. Roland luuli eräässä vaiheessa jopa, että Thomas oli ihastunut häneen. Se ei tietenkään ollut totta. Lopulta Thomasin isävaihtoehdot karsiutuivat kahteen mieheen, Léoon ja Rolandiin. Asia ratkaistiin lopulta DNA-testillä, josta selvisi, että Roland on Thomasin isä. François, Rolandin toinen poika, ei oikein pitänyt siitä, että Roland oli aikoinaan pettänyt hänen nyt jo edesmennyttä äitiään. Lopulta François sopi isänsä kanssa. Thomasilla on suhde Nicolas Barrelin, Léon poliisityökaverin kanssa. He tapasivat Marseillessa ja muuttivat äskettäin yhteen asumaan. Nyt Nicolasin vaimo on tullut Mistraliin ja aiheuttaa ongelmia. Thomasin äidin tappoi Bruno Livia, sarjamurhaaja. Tapaus saatiin selvitettyä vasta 22 vuotta Iriksen kuoleman jälkeen. Edellä mainittujen lisäksi Thomasin sukulaisia ovat Lucas ja Johanna.

François Marci (Thierry Ragueneau)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Äitinsä hemmottelema ainoa lapsi varttui äärimmäisen anteliaaksi nuorukaiseksi, joka eli jatkuvasti yli varojensa. Hän oli ennen tuhlari, jonka mielestä mikään ei ollut kyllin hyvää hänen perheelleen. Sitten hän sai potkut työstään laivanrakennusfirmassa. Hän valehteli vaimolleen Blanchelle kuukauden, että kävi yhä töissä vaikka todellisuudessa pelasi petankki kavereidensa kanssa. Lopulta monien vaiheiden jälkeen François ja Blanche erosivat - vaan eivät lopullisesti. He palasivat yhteen melko piankin ja aloittivat kaiken alusta. François yrittää nyt järjestää Blanchelle aikaa kirjoittaa uutta kirjaa ja vastustusta tosiaan löytyy perheen lapsien puolesta.

Blanche Marci (Cécilia Hornus)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Blanchelle tärkeintä ovat lapset ja hänen oppilaansa. Vaikka hän on muuttunut sarjan kuluessa, vapautunut enemmän, hänelle kaikkein tärkein ovat aina hänen lapsensa. Hän julkaisi eroottisen romaanin, ja sen ansiosta hän sai opettajan työstään lomatuksen. Blanche rakastaa Françoisia paljon, vaikka hän arvosteleekin Françoisia kypsymättömyydestä tai pelkuruudesta, esimerkiksi silloin kun François lähetti uhkauskirjeitä itselleen saadakseen perheensä huomion tai silloin kun hän salasi kuukauden työttömyytensä. Blanche on myös vahva nainen, taistelija, joukkojen johtaja, joka palvelee muita. Hän taisteli Mistralin kaupan puolesta ja vastusti jyrkästi Charles Frémontin suunnitelmia Mistralin tuhoamiseksi. Hän on suvaitsevainen, hyvin avoin uusille ideoille ja hän vastustaa usein Mirtan konservatiivisia ajatuksia.. Hän ei ole kuitenkaan kovin suvaitsevainen lapsiinsa liittyvissä asioissa, esimerkiksi kun Johanna halusi pitää lapsensa vaikka Blanche kielsi. Hänellä on myös suojeleva puolensa, joka nousee vahvaksi aina kun lapsia uhataan tai heille sattuu jotain vakavaa.

Lucas Marci (Geoffrey Sauveaux)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Opiskelijapoika Lucasilla on hyvin läheiset välit isoisäänsä Rolandiin, jota hän pitää esikuvanaan enemmän kuin omaa isäänsä. Lucas on intohimoinen elokuvien ystävä ja hänellä on erittäin vilkas mielikuvitus. Hän pääsi opiskelemaan elokuvakouluun. Lucas on ujo romantikko, ja toisin kuin parhaalla ystävällään Rudylla, hänellä ei ole ollut paljon tyttöystäviä. Kunnes suuri ensirakkaus saapuu Rudyn äidin Lunan muodossa. Lyhyt ja kiihkeä suhde kestää aina siihen hetkeen asti kun Luna sanoo ettei enää rakasta Lucasia. Lucas murtuu, mutta rakastuu taas pian Julietteen, jonka kanssa on seurustellut tähän asti. Suhteeseen tuli iso rako, kun Juliette petti häntä Williamin kanssa, mutta se saatiin kuitenkin sovittua. Nyt Lucas on Samian kanssa yhdessä.

Johanna Marci (Dounia Coesens)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Lucasin pikkusisko Johanna oli ennen päättäväinen, vilkas ja räiskyvä koululainen. Hän harrasti taitoluistelua ja haaveili mitaleista ja kansainvälisistä kiertueista, kunnes kaikki muuttui. Johanna alkoi seurustella Rudyn kanssa ja lopulta hän tuli vahingossa raskaaksi. Rudy ja Johanna päättivät lopulta pitää lapsen, mutta hän sai keskenmenon. Isä on tuottanut Johannalle paljon pettymyksiä yrittäessään kerran vihapäissään kuristaa Blanchen. Blanche taas yrittäessään estää Johanna pitämästä lasta erottamalla Rudyn ja Johannan väliaikaisesti. Mutta silti Marcin perheessä kaikki annetaan anteeksi ja aloitetaan alusta puhtaalta pöydältä. Nyt Johanna on joutunut psykiatriseen laitokseen yritettyään tappaa Ninonin ja Rudyn kostoksi lapsen menettämisestä.

Nassrin perhe[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Ahmed Nassri (Mostéfa Stiti)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Esiintyi yhdessä jaksossa, hän suomi Malikia rotunsa pettämisestä, kun Malik puolusti asianajajana rasistia. Lopulta he sopivat. Nyt Samialla ja "Isä Nassrilla" on riitaa. Nassrien perhe on muuttamassa Algeriaan, mutta Samia ei haluaisi lähteä mukaan. Lopulta Samia jää Marsseilleen.

Äiti Nassri[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Esiintyi jaksoissa 31 ja 35, joita ei ole Suomessa nähty. Halusi Malikille vaimon, mutta tyytyi lopulta Laureen (Malikin ex-tyttöystävä).

Malik Nassri (Sofiane Belmouden)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Pohjois-Marseillessa syntynyt Malik vannoi itselleen, että hänen elämästään tulisi odotettua parempaa. Tarmokas ja päättäväinen Malik jätti kurjan synnyinkorttelinsa ja muutti Mistraliin saattaakseen lakiopintonsa päätökseen. Hänellä oli sarjan alussa suhde Laurenin, rikkaan naisen kanssa ja hän työskenteli Ronaldin baarissa. He erosivat kun Malik puolusti asianajajana rasistia. Sen jälkeen hän rakastui Célineen, hänellä oli lyhyt suhde Lunan kanssa Célinen ollessa hoidossa. Tällä hetkellä hän seurustelee onnellisesti Célinen kanssa. Mitäköhän tulevaisuus tuo tullessaan...

Samia Nassri (Fabienne Carat)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Röyhkeä, ylimielinen ja kapulakieltä vihaava Samia on kaukana yhteiskunnallisesti menestyneestä veljestään Malikista, johon häntä aina verrataan. Samian elämä on täynnä tyhmyyksiä ja huonoa seuraa, myrskyisistä käänteistä puhumattakaan. Samia haluaisi asettua Mistraliin ja suorittaa ammattiopintonsa loppuun, mutta vanhemmat yrittävät järjestää hänelle avioliiton. Ja siihenhän Samia ei suostu! Joten hän jää Marsseilleen ja alkaa seurustella Lucas Marcin kanssa ja menettää ystävyytensä Julietten kanssa.

Torresin perhe[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Mirta Torres (Sylvie Flepp)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Mirta pakeni onnetonta elämäänsä Espanjassa ja saapui Luna-tytär käsivarsillaan Mistraliin. Sieltä hän löysi pysyvän kodin ja siellä hän kasvatti yksin tyttärenpoikansa Rudyn. Vahva, energinen, antelias ja vieraanvarainen Mirta otti pian elämänsä ohjat omiin käsiinsä ja omistaa nyt hotelli Selectin. Sitten saapui hänen miehensä Manuel, joka juonitteli kaikki puolelleen ja uskotteli Mirtan olevan hullu. Sen jälkeen hän teki virheen ja maksoi siitä kalliisti. Hän kuoli, koska yksi hänen edellisistä huijatuista tappoi hänet. Hänellä ja tyttärellään Lunalla on usein riitoja, pahojakin, mutta ne ovat aina saatu sovitettua.

Luna Torres (Anne Décis)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Liikkuvainen Luna palaa Marseilleen vietettyään 17 vuotta teatterikiertueilla Etelä-Amerikassa. Marseillessa hän tapaa poikansa Rudyn, jonka varttumista hän on voinut seurata vain ajoittain ja äitinsä Mirtan välityksellä. Rudyn ja Lunan suhde ei ollut alussa mitä parhain, koska Luna toimi tökerösti. Lopulta, monen, monen pettymyksen jälkeen he ovat saaneet sovittua ja heidän äiti-poika suhteensa on melkein "normaali". Isäänsä Luna ei tuntenut, ja Mirta-äiti sai raataa alituiseen elättääkseen yksin ainoan lapsensa. Luna rakastuu helposti renttuihin, kuten nyt esimerkiksi Guillaumeen. Hänellä oli myös intohimoinen suhde Lucas Marcin, poikansa ystävän kanssa. Ei tarvitse ihmetellä, miksei Rudy siitä pitänyt. Luna työskentelee Charlotten apulaisena, vaikka haluaisi pohjimmiltaan vain näytellä.

Rudy Torres (Ambroise Michel)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Rudy katseli heti synnyttyään maailmaa isoäitinsä Mirtan sylissä, eikä ole häntä hylännyt. Varhaiskypsästä, lempeästi hymyilevästä lapsesta on varttunut hurmaava ja huumorintajuinen nuorukainen. Hänen juurensa ovat Mistralin kaduilla. Hänen ja äitinsä Lunan sovinnossa kesti kauan, eikä ihme. Luna toimi useimmissa tapauksissa todella tökerösti. Nykyään he elävät sulassa sovussa. Älykäs, laskelmoiva ja charmikas Rudy iski tytön toisensa jälkeen - suhtautumatta heihin vakavasti. Kunnes eräänä päivänä Mistraliin saapuu uusia asukkaita. Ninon ja hänen isänsä. Rudy rakastui Ninoniin päätä pahkaa ja heidän suhteensa kestikin pitkään, kunnes Rudy petti Ninonia ollessaan ekstaasissa. Sen jälkeen hän on seurustellut Johannan kanssa, koska Johanna tuli raskaaksi Rudylle, kunnes Johanna menetti lapsen Rudyn ja Ninonin takia ja yritti tappaa heidät. Ninon, Juliette ja Lucas ovat hänen hyviä ystäviään.

Damien Mara (Emile Abossolo M`Bo)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Damien on Rudyn isä, joka ei halua nähdä lastaan. Toistaiseksi.

Muut[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Nicolas Barrel (#1 Alexandre Thibault, #2 Nicolas Herman)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Saapui sarjaan aloittaessaan Marseillen poliisivoimissa. Hän tutustui pian Thomasiin ja he päätyivät monen mutkan kautta yhteen. Nicolas rakastaa Thomas´ta sydämensä pohjasta ja pohjimmiltaan pelkää koko ajan hänen menettämistä. Nicolas ja Thomas muuttivat vastikään yhteen. He viettävät usein aikaansa homobaareissa ja kerran he kutsuivat Melaniénkin mukaan kun hän poti yksinäisyyttä. Melanié myös pelasti Thomasin kerran nololta tilanteelta, kun hän ei osannut koota pesukonetta. Thomasin ja Nicolasin rakkaussuhde joutuu koetukselle Nicolasin vaimon ilmestyessä Mistraliin.

Léo Castelli (Pierre Martot)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Léo saapui nuorena vastavalmistuneena poliisina Mistraliin asettuakseen sinne asumaan. Léo oli menneisyyttään salaileva, epäluuloinen ja kyvytön näyttämään tunteitaan, ja hyvän ystävänsä Rolandin kanssa he pelasivat loputtomiin petankkia. He jopa voittivat jonkinlaisen mestaruuden. Sitten hänen vaimonsa murhattiin. Murha saatiin selvitettyä vasta 22 vuotta tapahtuman jälkeen. Léo on pohjimmiltaan sydämellinen ihminen, joka on muun muassa pelastanut Lunan huumekierteestä.

Carole Lenoir (Sabine Heraud)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Iris, hänen siskonsa oli aina kaikkien miesten huomion kohteena Carolen jäädessä paitsioon. Carole kasvatti Thomasin kun Iris murhattiin. Hän oli aina huolehtinut vain Thomasista, eikä itsestään. Mutta kun Thomas itsenäistyi, Carole omistautui suurelle rakkaudelleen Léolle.

Mélanie Rinato (Laetitia Milot)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Suorapuheinen ja väliin hyvinkin itsepintainen Mélanie on nuori nainen, jonka seurassa Roland ei koskaan pitkästy. Melanie työskentelee tarjoilijana Mistral-kahvilassa. Hänellä on ollut suhde mm. Francoisin kanssa ja hän on Thomasin ja Nicolasin hyvä ystävä.

Charlotte Le Bihac (Héléne Médigue)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Perheongelmiaan paennut Charlotte asettui Marseillen aurinkoisiin maisemiin, missä elämä on leppoisaa ja vähemmän ankeaa. Mistralin asukkaat ottivat hänet heti omakseen. Charlotte on sensuelli nainen - romantikko, joka odottaa unelmiensa prinssiä. Se saapuukin lopulta Vincentin muodossa. Mutta nyt hän on lähdössä New Yorkiin unelmiensa työn perässä.

Sarjasta lähteneet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Aïcha (Ibtissem Guerda)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Algeriasta paennut Aïcha löysi uuden, vapaan elämän Marseillesta. Hän löysi uudelleen lapsuutensa intohimon, kävelyretket. Rohkea, sisukas ja optimistinen Aïcha päätyi erään kävelyretkensä päätteeksi hotelli Selectiin. Mistralista hän löysi myös itselleen perheen, ja elämä maistuu hyvältä. Hänellä oli suhde Léon kanssa sarjan alkuvaiheilla Léon pelastettua Aïchan. Suhde päättyi, kun Leó löi häntä humalapäissään. Hän etsi työtä oikealta alaltaan, sairaanhoitoalalta. Sitä löytyikin ja Aïcha rakastui suin päin komeaan mieslääkäriin. Heilläkin oli suhde, joka päättyi kun Aïcha uhattiin tappaa. Hän pakeni Mistralista lopullisesti.

Aurélien Fabre (Yannick Debain)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Marseillen paikallisen sairaalan lääkäri Fabre on esiintynyt sarjassa silloin kun hän diagnisoi Lunan sairauden, valisti Rudya huumeista ja silloin kun hänellä oli suhde Aïchan kanssa. Hän on eronnut vaimostaan ja hänellä on pieni poika. Myös Mélaníe oli jossain vaiheessa ihastunut komeaan lääkäriin.

Laurence Chaumette (Patricia Thibault)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Erosi Vincentistä, koska hänellä oli muita naisia. Muutti Afrikkaan tekemään töitä lääkärinä ihmisten hyväksi. Tuli hetkeksi jouluvierailulle ja Vincent ja Laurence olivat jo lähellä pilata yhteen, kun Céline pilasi kaiken. Hän lähti sen jälkeen takaisin Afrikkaan.

Antoine (Alexandre Pottier)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Antoine on Hélénen, Astrid Frémontin siskon poika. Hän on kärsinyt koko ikänsä epilepsiasta. Hän ei käynyt kouluja pitkään. Antoinen isä hylkäsi hänet, kun hän oli 14 -vuotias. Hänen sairautensa hankaloittaa hänen elämäänsä paljon, mutta Antoine on taistelijaluonne, joka ei koskaan anna periksi. Epilepsia ei estänyt Antoinea perustamasta hyvinkin tuottavaa kauppaa Mistraliin. Hän on intohimoinen ruoanlaittaja. Hänellä oli nuorena sairautensa takia vaikeuksia tyttöjen kanssa. Hän ihastuu Charlotteen, eikä tiedä edes mitä tehdä. Hänen paras ystävänsä ja uskottu oli hänen serkkunsa Céline. Heitä yhdisti molempien lapsuuden traagiset tapahtumat. Hän lähti pois Mistralista juotuaan itsensä humalaan johtuen vaikeuksista rakkausasioissa Charlotten kanssa. Hän sai epileptisen kohtauksen. Hän luovutti kaupan avaimet Charlottelle, jos hän vaikka joskus palaisi.

Héléne[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Héléne on Astrid Frémontin sisko ja Antoinen äiti.

Manuel Torres (Rodolfo De Souza)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Manuel syntyi Argentiinassa, mutta on elänyt Espanjassa suurimman osan elämästään. Espanjassa hän tapasi Mirtan. Komea ja tumma nuori mies, joka kutsuu itseään taiteilijaksi, vietteli Mirtan nopeasti. Mirta ja Manuel menivät naimisiin ja Mirta tuli raskaaksi. Manuel näytti nopeasti todelliset kasvonsa: alkoholisoituneen ja turhautuneen taiteilijan. Suojellakseen itseään ja tulevaa lastaan Lunaa, Mirta pakeni Ranskaan. Manuel lopulta kuitenkin löysi hänet ja yritti manipuloida Mirtalta hänen omaisuutensa kostoksi. Mutta kuten sanotaan, sitä niittää, mitä kylvää: Manuelin tappoi yksi hänen huijaamistaan naisista, Sophie Guibal.

Sophie Guibal[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Manuelin ex, joka lopulta tappoi hänet. Hän joutui vankilaan.

Pierre Anglade (Daniel Lobe)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Pierre nimitettiin Charles Frémontin omistaman Phénicien johtajaksi. Päätyönä oli Mistralin kunnostus. Pierre oli rehellinen, toisin kuin hänen työnantajansa. Hän antoi Françoisille töitä. Pierre oli naimisissa useita vuosia mutta on nyttemmin eronnut. Hän ei enää uskonut rakkauteen, joka kestää ikuisesti eikä avioliittoon. Johtuikohan se vain siitä, ettei hän ollut löytänyt sielunkumppania? Blanchen ja hänen suhteensa oli rakkautta ensi silmäyksellä. Pierre oli luuli löytäneensä naisen elämäänsä. Mutta Blanche ei halunnut lähteä Lyoniin ja jättää Françoisia ja niin hän päätti lähteä yksin.

Driss Kenitra (Faycal Safi)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Drissin vanhemmat ovat alun perin Marokosta. Driss syntyi Ranskassa muslimivanhemmille. Hän on älykäs ja rohkea, mutta saa selvitä pelkillä hanttihommilla. Hänelle tärkeitä arvoja ovat muun muassa molemminpuolinen uskollisuus ja rehellisyys. Hän oli yksi ensimmäisistä Mistralilaisista, jotka vastustivat Mistralin kunnostusta. Hän uhkasi Frémontia, mutta viisaasti ilman minkäälaista väkivaltaa, vaikka hänen oma perheensä oli määrä karkottaa. Drissin rohkeuden ansiosta Ninon rakastuu häneen. Ja myös Driss, köyhien slummien kasvatti rakastui vähän porvarilliseen pariisilaiseen. Drissin ja Ninonin rakkaustarina oli lopulta mahdoton. Ninon rakastui tahtomattaan Williamiin ja petti Drissiä hänen kanssaan. Drissille tämä oli niin valtava pettymys, että hän päätti lähteä armeijaan.

Bruno Livia (Philippe Granarolo)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Bruno Livia on koko Mistralin kauhu. Murhaajalääkäri piti Mistralia otteessaan siepatessaan Charlotten. Bruno syöksyi kalliolta tyhjyyteen, toivottavasti lopullisesti.

Fabienne Duval (Mélanie Martinez)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Mistralissa työskentelevä reportteri.

William Charvet (Julien Duval)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Ninonin entinen luokkakaveri collegessa Pariisissa. William oli jo silloin ihastunut Ninoniin, mutta Ninon ei ollut kiinnostunut hänestä. William aloitti pianonsoiton vanhempiensa painostuksesta nelivuotiaana ja isänsä painostuksen takia hän yritti 12-vuotiaana itsemurhaa isänsä pistoolilla. Yritys epäonnistui, mutta William sokeutui. Hän jatkoi pianonsoittoa, mutta luopui klassisesta musiikista ja siirtyi jazziin. Ninon oli aina luullut, että William yritti itsemurhaa hänen takiaan ja tunsi siitä syyllisyyttä. Ja kun William saapui Mistraliin, Ninon luuli Williamin yrittävän kostaa. William oli todellisuudessa saapunut vain kertoakseen Ninonille itsemurhayrityksensä todelliset syyt ja sen, että hän rakasti tätä yhä. William tuli Marseilleen myös siksi koska hän halusi paeta isäänsä, koska hän halusi laittaa hänet psykiatriseen sairalaan. Jean-Alain uskoi Williamin olevan maanis-depressiivinen. He sopivat lopulta kun Jean pelasti Williamin hengen heittäytymällä Williamin eteen auton tullessa Williamia kohti. Ninonin ja Williamin suhde alkoi Ninonin petettyä sen hetkistä poikaystäväänsä Drissiä Williamin kanssa. He erosivat Williamin petettyä Ninonia Julietten kanssa. Mutta sitten William tajusi, ketä hän todella rakastaa ja sai Ninonin palamaan kanssaan yhteen. William on juuri käynyt silmäleikkauksessa, ja sai näkönsä takaisin. Hän lähti kiertueella eroten Ninonista.

Jean-Alain Charvet (Geoffroy Thiebaut)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Jean-Alain on Williamin isä. Heillä oli usein riitoja, mutta ne sovittiin kun Jean pelasti Williamin hengen. Jean-Alainille ainoa tärkeä asia koko maailmassa on William.

Eva Cabestany (Valérie Leboutte)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Eva oli nainen, joka yritti saada Sformon kirjan, mutta kuoli avatessaan arkkua.