King Booker's Court

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
King Booker

King Booker's Court (suom. King Bookerin hovi) oli "heel"-ryhmä World Wrestling Entertainment:in SmackDown! brändissä. Se muodostui, kun Booker T voitti King of the Ringin vuonna 2006. Voitettuaan King of the Ringin hän alkoi kutsua itseään nimellä King Booker. Myös Bookerin vaimo vaihtoi nimään kuninkaallisemmaksi; Queen Sharmelliksi. Myöhemmin William Regal (myöhemmin dubattiin Sir William Regaliksi) ja Finlay (myöhemmin dubattiin Sir Finlayksi) liittyivät King Bookerin hoviin. Marraskuussa 2006 hovi hajosi, mutta se teki paluun joulukuussa ilman Regalia.

Historiaa[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Ennen Booker T:n tulemista "King Bookeriksi", hän joskus värväsi Finlayn tekemään "likaisia töitä" hänelle.

King Bookerin Hovi perustettiin epävirallisesti 26. toukokuuta SmackDown!:ssa, kun King Bookerilla oli kruunus seremonia, missä hän juhlisti voittoaan Bobby Lashleya vastaan King of the Ring finaalissa Judgment Day:ssa. Seremoniaa johti William Regal, joka esitti "town crieria" ja huuteli toistuvasti "All hail King Booker!", kun Booker oli kävelemässä kehään. Sharmellista tuli King Bookern kuningatar ja Finlay/Sir Finlay littyi hoviin auttaakseen Bookeria Lashley feudissa.

King Booker pian lopetti feudinsa Lashleya vastaan hävittyyän steel cage matsissa, joka käytiin United States Mestaruudesta. Hänestä tuli 1. haastaja Rey Mysterion World Heavyweight Mestaruuteen voitettuaan battle royal matsi. 11. heinäkuuta, 2006 Finlay voitti Lashleyn United States mestaruuden.

The Great American Bash PPV:ssä King Bookerista tuli uusi World heavyweight mestari voitettuaan Mysterion Chavo Guerreron avulla, joka kääntyi heeliksi. The Great American Bashissa nähtiin myös Finlayn ja Regalin välinen matsi U.S. Mestaruudesta, jonka Finlay voitti Little Bastardin avustuksella. SummerSlam:ssa King Booker hävisi Batistalle diskauksella ja säilytti mestaruutensa. 25. elokuuta SmackDown!ssa King Booker löi Regalin ja Finlayn ritareiksi, joita sitten tuli "Sir" William Regal ja "Sir" Finlay. Samana päivänä oli King Bookerin hovin virallinen perustamispäivä. 29. elokuuta SmackDown!in nauhoiteussa lähetyksessä Finlay hävisi U.S. tittelin Mr. Kennedylle triple threat matsissa, mihin myös Bobby lashley osallistui.

King Booker World Heavyweight mestarina.

Myöhemmin King Booker jatkoi feudiaan Batistaan vastaan hyökkäämällä hänen kimppuun monia kertoja. Hovi myös jatkoi feudiaan Lashleyn kanssa. Lashleyn ja Bookerin piti kohdata No Mercyssä, mutta SmackDown!in General Manager Theodore Long ilmoitti, että matsista tehdään fatal 4-way matsi, johon osallistu myös Finlay ja Batista. 6. lokakuuta SmackDown!ssa King Booker sai valita Lasleylle vastksen, joka oli Batista. Batista voitti matsin. Booker taas kohtasi Finlayn, jonka Lashley oli valinnut Bookerin vastukseksi. Matsissa King Booker käski Finlay:ä enemään maahan makuulleen jotta hän voisi selättää hänet, mutta Finlay ei suostunut ja alkoi tapella Bookeria vastan. Finlay voitti matsin.

No Mercy:ssä King Booker säilytti mestaruuden selättäen Finlayn Batisa Bombin jälkeen. Matsin jälkeen Booker kutsui Regalia säälittäväksi ja läpsäisi häntä naamaan, koska Regal oli epäonnistunut pitämään Finlay Bookerin liittolaisena. Regal ei kestänyt enempää, joten hän löi King Bookeria ja käveli pois. Molemmat Regal ja Finlay poistivat 'Sir' osan nimestän.

Survivor Series:ssä Batistä voitti King Bookerin World Heavyweight Mestaruuden.

Hovi palasi 8. joulukuuta SmackDown!:ssa (ilman Regalia) kun he hyökkäsivät Batistan kimppuun tuolilla ja shillelaghilla. Tämä johti tag team matsiin Armageddoniin, missä King Bookerin hovi hävisi Batistalle ja John Cenalle.

6. huhtikuuta, 2007 King Booker yritti epäonnistuneesti kostaa Matt Hardylle, koska Hardy yritti iskeä Sharmellille twist of fatea WrestleMania 23:ssa Money in the Bank matsissa. Booker yritti tehdä hyvää vaikutusta Sharmelliin ja hän hyökkäsi The Undertakerin kimmppuun, mutta 'Taker iski Bookerille Tomstonen selostus pöydälle. Tämän Tombstonen seuraksena King Booker loukkaantui. 2007 Drafitn aikana Booker ja Sharmell teikväy paluunsa RAW'hon. Myös Regal palsi RAW'hon ja hänestä tuli RAW'n uusi General Manager. 2007 lokakuun loppupuolella Booker ja Sharmell vapautuivat sopimuksistaan, mikä tarkoitti täydellistä tuhoa King Bookerin hoville.

Jäsenet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  • King Booker (26. toukokuuta, 2006 – 6. huhtikuuta, 2007)
  • Queen Sharmell (26. toukokuuta, 2006 – 6. huhtikuuta, 2007)
  • Sir William Regal (26. toukokuuta, 2006 – 6. lokakuuta, 2006)
  • Sir Finlay (25. elokuuta, 2006 – 6. lokakuuta, 2006)
  • Little Bastard (25. elokuuta, 2006 – 6. lokakuuta, 2006)

Mestaruudet ja saavutukset[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]