Kim Tate

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Kimberley (Kim) Tate (Claire King 1989-1999, 2018, 2019-) on henkilöhahmo televisiosarjassa Emmerdale. Hän oli aikaisemmin naimisissa Frank Taten kanssa, mutta heidän avioliittonsa päättyi Kimin ja heidän poikansa Jamesin lähtöön Emmerdalesta vuonna 1999 helikopterilla. Kim ja James lensivät kopterilla Emmerdalen yllä ja suuntasivat pois Britanniasta. Myöhemmin Kim joutui rikoksensa vuoksi vankilaan, kun taas James meni sisäoppilaitokseen.

Kim vapautui 2018 ja palasi Emmerdaleen. Kim joutui paluupäivänä parvekeonnettomuuteen Faith Dinglen työnnettyään hänet alas. Teosta epäiltiin myös Charitya ja hänen poikaansa Noahia. Faith tunnusti Charitylle työntäneensä Kimin. Sairaalasta Kim pidätettiin, ja hän joutui takaisin vankilaan. Täten Kim poistui sarjasta.

Pysyvä paluu[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kim palasi vankilasta kylään keväällä 2019 pysyvästi. Kimin auto teki tenät, Cain osui paikalle. Cain ei ollut iloinen nähdessään Kimin, Kim kuitenkin pääsi kylään. Kim kuntoutui täysin ja on sinnikäs liikenainen, keinoja kaihtamaton, juonitteleva ja omaa tahtoaan tavoitteleva ihminen. Jamesilla ja Kimillä on ollut vaikeuksia, mutta nyttemmin ovat he tehneet sovinnon. Pian selvisi, että Jamiella on vaimo, Andrea Tate, ja yhteinen tytär Millie. Tästä Kim hermostui, mutta oppi tulemaan toimeen Jamien perheen kanssa. Kim toimi jonkin aikaa Rhonan kanssa yhteistyössä. Mutta yhteistyö päättyi Kimin yrittäessä vokotella Rhonan miesystävän, Pete Bartonin. Sittemmin Kim yritti Cain Dingleä, mutta sekään ei onnistunut. Nyt Kim, Jamie, Graham, Andrea ja Millie asuvat Kartanossa. Kim tekee yhteistyötä Al Chapmanin kanssa. Kimin ja Jamien välejä hiersi, kun pubissa Kim sai tietää Grahamin vihastuksissaan paljastettua, että Jamie järjestii aikoinaan äitinsä vankilaan. Tästä Kim pettyi. Jamie ja Kim sopivat nopeasti. Andrea ja Kim ovat tulleet nyt paremmin toimeen.

Millien isyyssotku ja avioliitto Grahamiin[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Andrean ja Millien saavuttuaan Emmerdaleen, Graham muisti, kuka Andrea oikeasti on. Graham pyysi Andreaa katsomaan Jamien perään, kun Kim oli vankilassa. Andrealla ja Grahamilla oli yhden illan suhde, josta epäiltiin Millien saaneen alkunsa. Kim kuuli tästä, hän alkoi painostamaan Grahamin vaatiessaan isyystestiä ja oikeuksiaan Andrealta, jotta Graham muuttaisi Kartanosta pois ja lähtisi kylästä. Halloweenina 2019 Kim järjesti pubissa kaikille yllätyksen, kun Graham ja Rhona alkoivat tapailla jonkin ajan päästä. Selvisi, että Graham ja Kim olivat naimissa, mutta vain paperilla. Tästä yllätyspaljastuksesta Graham suuttui ja tästä koitui ongelma Kimin ja Grahamin välille.