Killing Me

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
”Killing Me”
Cristal Snow
Singlen ”Killing Me” kansikuva
Singlen tiedot
 Albumilta God You Made Me Wicked
 Julkaistu 12. huhtikuuta 2010
 Tuottaja(t) Heikki Liimatainen
 Tyylilaji elektro, pop, elektropop
 Kesto 03.30 (Singleversio)
03:33 (Albumiversio)
 Levy-yhtiö HMC, Warner Music Finland
Cristal Snown muut singlet
Turn Me Up
2009
”Killing Me”
2010
Wicked
2010

Killing Me on Cristal Snow'n toukokuussa 2010 julkaistavan toisen albuminsa, God You Made Me Wicked'n, toinen single. Kappale sai ensisoittonsa YleX-radiokanavalla 19. maaliskuuta 2010.

Kappaleen on kirjoittanut Cristal Snow, Jukka Kosunen sekä Heikki Liimatainen. Taustoja laulaa Jimi Constantine sekä Elena Mady.

Killing Me nousi heti NRJ-radiokanavan Toivotuimmat Top10-listalle lisäyspäivänä[1] sijalle #1 ja pysytteli siellä pitkän aikaa. Kappale on pysynyt kokonaisuudessaan NRJ:n Top10-listalla yli kolme kuukautta.

Julkaisu[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Single julkaistiin digitaalisesti 12. huhtikuuta 2010. Singlestä valmistettiin 10 kappaletta fyysisiä promosinglejä DJ-käyttöön sekä lehdistölle.

Musiikkivideo[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Singlelle kuvattiin musiikkivideo maaliskuun 2010 alussa.

Cristal Snow väkijoukon keskellä "Killing Me" musiikkivideolla.

Musiikkivideolla nähdään Snow kävelemässä raivopäissään tunnelissa. Hän potkii ilmaa ja sylkäisee matkallaan. Puolessavälissä hän kääntyy ja palaa sinne mistä on paennut. Tunnelin päähän saapuessaan savua alkaa tulla lisää ja Snow tunkeutuu ihmismassan läpi, jotka kaikki ovat kääntyneenä tunnelista poispäin. Snow ottaa ihmismassan keskeltä kuvan, siitä mitä ihmiset tuijottavat, ja lähettää sen viestinä jollekin. Kuvassa näkyy palava talo ja viestissä lukee "Your house is on fire" (suom. Talosi on tulessa). Video päättyy kuvaan kun Cristal lähtee taas pois tunnelia päin ja lähikuvassa asfaltille tipahtaa tulitikkuaski.

Videon ohjaaja Misko Iho ehdotti videoon ensin stunttia, mutta Snow halusi tehdä stunttiosuudet itse. Video kuvattiin yöllä Helsingissä ja siinä Snow juoksee palava takki päällään. Video julkaistiin 12. huhtikuuta Misko Ihon YouTube-kanavalla[2] ja se julkaistiin myös Cristal Snown kotisivulla.

Palkintoehdokkuudet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Ihon ohjaama Killing Me musiikkivideo pääsi ehdolle Oulun Musiikkivideo Festivaaleilla 2010[3]. Myöhemmin samana vuonna video asettui ehdolle Best Video -sarjassa scandipop.co.uk -sivustolla[4].

Killing me sai ehdokkuuden myös Vuoden kotimainen biisi -sarjassa Black Cherry -blogissa, ja myöhemmin julkistettiin äänestyksen voittajaksi[5].

Listasijoitukset[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Lista Paras
sijoitus
Suomen virallinen latauslista -
Suomen virallinen singlelista -

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  • Cristal Snow'n Facebook
  • Cristal Snow'n Myspace

Viitteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]