Keskustelu wikiprojektista:Eläimet/Hyönteiset

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Poistan puuttuvien artikkelien listalta sellaiset "hyönteisten" nimet, joiden takana piilee kokonainen ryhmä lajeja: vaaksiainen,turkkilo, sittiäinen, piikkilude, harsokorento, hukankorento, vesiperhonen, vesimittari ja tanhukärpänen. Täten vältytään tulevaisuudessa esim. uudelleenohjauksilta vesiperhonen ->vesiperhoset. Gyllenhali 20. lokakuuta 2005 kello 15:43:38 (UTC)

Pitäisikö listaa puuttuvista hyönteislajien artikkeleista tulkita niin, että juuri näistä mainituista lajeista toivotaan artikkeleita?
Vai ovatko nämä sellaisia, joihin on jo linkitetty? Gyllenhali 20. lokakuuta 2005 kello 16:03:36 (UTC)
Tervetuloa, hyvien artikkeleiden tekijöitä tarvitaan aina. Punaisista linkeistä ei ole vielä kukaan kirjoittanut joten niistä "toivotaan" artikkelia, sinisistä on tehty artikkeli. Noissa artikkelitoiveissa voi olla laajempiakin taksoneita kuin laji mutta niistä voi tietysti kirjoittaa artikkeleita eri tasoilta. --IA 20. lokakuuta 2005 kello 16:58:33 (UTC)

Poistin listalta lehtikirvan, koska sivu kirvat on olemassa. Lisäksi poistin hyppyhäntäisen samasta syystä kuin Gyllenhali poisteli vaaksiaiset sun muut. Jäihän sinne vielä sellaisia, joiden takana on ryhmä lajeja, esim. hyttynen, kukkakärpänen jne. mutta en nyt ehdi käydä enempää läpi noita. Begemot 25. heinäkuuta 2007 kello 07.00 (UTC)