Keskustelu mallineesta:Saksan kaupunki

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Tämän mallineen ominaisuudet + muita ominaisuuksia (kentissä muun muassa if-tagit = valinnaisia, tyhjät kentät eivät näy) löytyy yleismallineesta {{Kaupunki2}}. Onko erityisiä syitä säilyttää tämä päällekkäisyys (sen jälkeen, kun mallinetta käyttävät artikkelit on korvattu em. mallineella)? —Ppntori (jutskaa / muokkaukset) 19. maaliskuuta 2007 kello 19.54 (UTC)

Tämä mallinne laatii koordiaattien perusteelta automaattisesti sijaintikartan, ettei jokaista kuntaa varten tarvita omaa. Liekö mahdollista yleismallineessa? --BishkekRocks 20. maaliskuuta 2007 kello 19.46 (UTC)
On mahdollista, kts. esim. Zwickau. Sijaintikartan koko, tekstin sijainti siinä myös säädeltävissä. —Ppntori (jutskaa / muokkaukset) 21. maaliskuuta 2007 kello 16.47 (UTC)
Jaa, siinä tapauksessa saatat olla oikeassa, että tämän voisi korvata Kaupunki2-mallineella. Ainoa mikä puhuisi sitä vastaan, on että erillisellä Saksa-mallineella olisi helpompi pitää yhtenäisenä esim. se, mitkä kaikki kentät täytetään (tarvitaanko postinumeroa jne.) ja terminologiaa (miten saksalaiset hallintokäsitteet käännetään). Mutta siitä voisi pistää myös säännöt jollekin projektisivulle. Muuten kyllä Kaupunki2-mallineen ulkoasussa saattaisi olla paranneltavaa (itse suosisin pikemminkin sentyylistä kuin {{Kunta}}-mallineessa), mutta siitähän voi keskustella siellä. --BishkekRocks 21. maaliskuuta 2007 kello 17.43 (UTC)
Otin itse saman asian esille joku aika sitten kahvihuoneessa. Mielestäni ko mallineen voisi korvata Kaupunki2-mallineella. Onko asiasta käyty jossain muualla myös keskustelua? TuMi 27. syyskuuta 2010 kello 10.57 (EEST)[vastaa]

Kuva-kohta puuttuu[muokkaa wikitekstiä]

Laatikkoon ei voi liittää kaupunkia esittävää kuvaa. --Abc10 (keskustelu) 26. syyskuuta 2020 kello 08.40 (EEST)[vastaa]

Vastaus tulee myöhässä, mutta kuvan kuvan voi lisätä kuva_taivaanranta-parametrilla. Lisäsin sen mallineen ohjeeseen.--Puppe100 (keskustelu) 9. heinäkuuta 2023 kello 20.54 (EEST)[vastaa]