Keskustelu mallineesta:Säilytetty

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Jetman sanoo: "häh? sivun säilytyksestä / poistosta päätetään äänestyksellä" ... Onko vaikeuksia ymmärtää, että äänestys, jossa esim. 15 kannattaa säilytystä ja 25 poistoa, merkitsee artikkelin säilyttämistä. On hassua sanoa, että artikkeli päätettiin säilyttää, kun enemmistö kannatti sen poistamista. Oliko ehdottamassani sanamuodossa "artikkelia ei päätetty poistaa" jokin asiavirhe? --130.232.131.31 26. elokuuta 2006 kello 12.50 (UTC)

Eikö vaikka "äänestyksen tuloksena artikkeli säilyi" kävisi? "Artikkelia ei päätetty poistaa" kuulostaa imho hieman kankealta. --Jetman 26. elokuuta 2006 kello 12.51 (UTC)

Malline ei toimi oikein jos sivu on siirretty sen jälkeen kun tämä malline on lätkäisty keskustelusivulle. Esim. Keskustelu:Filosofian ja elämänkatsomustiedon opettajat Feto, poistoäänestys löytyy Wikipedia:Poistettavat sivut/Filosofian ja elämänkatsomustiedon opettajat Feto ry. --Anr 15. joulukuuta 2006 kello 14.45 (UTC)

Ongelman voi korjata antamalla mallineelle parametrin nimi=sivun alkuperäinen nimi. Itse tämän taannoin lisäsin juuri tätä varten. Toinen vaihtoehto, jota ilmeisesti on aiemmin käytetty, on luoda mallineen antamasta linkistä uudelleenohjaus oikealle poistoäänestyssivulle. —Ilmari Karonen 16. joulukuuta 2006 kello 14.06 (UTC)

Häiritsevä linkitys[muokkaa wikitekstiä]

Joka kerta tämän mallineen nähdessäni yritän mennä poistoäänetyssivulle tietysti ensimmäisen linkin kautta. Siinähän selvästi sanotaan, että "Tämän sivun poistoa ehdotettiin sivulla Wikipedia:Poistettavat sivut". En pääse ehdotukseen siitä. Pitäisikin kirjoittaa vaikkapa "Tämän sivun poistoa ehdotettiin sivulla Wikipedia:Poistettavat sivut/Säilytetty -- Artikkelin ehdottaminen poistettavaksi tällä syyllä uudelleen ei ole suotavaa ilman erityisiä syitä." -tKahkonen 25. kesäkuuta 2007 kello 20.11 (UTC)

Malline tunnistaa nyt nimiavaruuden [1] --Olli keskustelu 22. heinäkuuta 2010 kello 13.42 (EEST)[vastaa]

Artikkelin historia -malline[muokkaa wikitekstiä]

Ehdotan, että tämä malline korvataan jatkossa Artikkelin historia -mallineella. Mitä mieltä olette? --Elena (keskustelu) 23. huhtikuuta 2014 kello 15.04 (EEST)[vastaa]

Meneväthän ne tavallaan päällekkäin. Tämä malline lisää kuitenkin automaattisesti luokkia artikkeliin. En tiedä, saako niitä sumplittua Artikkelin historia -mallineeseen.--Nedergard (keskustelu) 24. huhtikuuta 2014 kello 13.38 (EEST)[vastaa]
Tämän mallineen sijasta käytetään nykyään paljon tuota mainittua mallinetta. Vanhat mallineet ovat kuitenkin paikoillaan ja niitä on korvattu vain satunnaisesti. Luokitusongelma on kuitenkin todellinen, ja sen vuoksi tajusin äsken muuttaa luokan kuvausta, koska luokka on vajaa. --Pxos (keskustelu) 25. marraskuuta 2017 kello 11.51 (EET)[vastaa]