Keskustelu mallineesta:Liittymänumero

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Liittymäsymboli[muokkaa wikitekstiä]

Olisiko mitenkään mahdollista saada E-kirjaimen tilalle liittymänumero-liikennemerkin kuva (valkoinen versio tästä sinisellä pohjalla) --junafani (löpinät) 12. heinäkuuta 2007 kello 19.37 (UTC)

Samaa olen itse monesti miettinyt. E-kirjaimessa on vielä se ongelma, että se on helppo sekoittaa eurooppateiden numeroihin. Taiteilin tuon saksalaisen symbolin pohjalta nyt uuden version (ks. Kuva:Liittymänumerosymboli.svg) ja päivitin sen myös mallineeseen. – Apalsola 12. heinäkuuta 2007 kello 23.23 (UTC)
Sellaisen ongelman huomasin mallineessa, että ainakin Konqueror-selaimella (versio 3.5.6) mallineeseen tulee siihen kuulumaton rivinvaihto niin, että liittymänumero näkyy liittymäsymbolin alapuolella eikä sen oikealla puolella, kuten pitäisi. Mozilla Firefox (v. 2.0.0.4), Internet Explorer (v. 7.0) ja Opera (v. 9.21) -selaimilla numero näkyy oikein, joten kovin vakavasta ongelmasta ei ole kyse. Jos joku kuitenkin osaa vian korjata, ei siitä varmaan haittaakaan ole. Lisäksi joku Macin käyttäjä voisi testata mallineen Safarilla, se kun lienee Firefoxin ja IE:n jälkeen yleisin selain. (Lisäksi Safari käyttää Konquerorin kanssa samaa KHTML-selainydintä, joten ongelman esiintyminen Safarillakin on mahdollista.) – Apalsola 13. heinäkuuta 2007 kello 10.12 (UTC)