Keskustelu luokasta:Antiikin kreikkalaiset tietokirjailijat

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Onkohan tämä luokka hieman anakronistinen? Antiikin aikana ei vielä ollut selvää jakoa tieto- ja kaunokirjallisuuteen. Mitä tähän luokkaan on tarkoitus laittaa? Ovatko esimerkiksi sokraattiset dialogit tieto- vai kaunokirjallisuutta? Entä opetusrunous (esim. Aratos)? Tietokirjailijat-luokasta on epäilemättä hyötyä nykykirjallisuudessa, mutta epäilen, kannattaako sitä tuoda antiikin puolelle. --Mb 9. lokakuuta 2006 kello 09.08 (UTC)

Jos tämän joku haluaa säilyttää, olisi varmaan parasta rajata luokan jäsenet mahdollisimman tiukasti niihin, jotka kirjoittivat eniten nykyisenkaltaista tietokirjallisuutta vastaavaa. Toisaalta, jos kukaan ei protestoi, ehdotan luokan tyhjentämistä ja poistamista roskana. --Hasdrubal 9. lokakuuta 2006 kello 17.06 (UTC)
Luokka näkyy edelleen olevan täällä. Sen verran mitä muita wikejä tutkailin interwikejä etsiessäni, niin näitä tämän ajan kirjailijoita oli luokiteltu tyylilajin mukaan eikä jaettu erikseen kaunoon ja tietoon. Luultavasti se voisi toimia täälläkin. --Velma (keskustelu) 3. maaliskuuta 2014 kello 08.06 (EET)[vastaa]