Keskustelu Wikipediasta:Malline/Tynkämallineet

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Aihekohtaiset tynkämallineet kannattaisi jaotella aihepiirien mukaan; se helpottaisi sopivimman löytämistä. Näyttäisi myös paremmalta, jos kaikki kuvat olisivat vaakasuoria. --Elena 6. heinäkuuta 2007 kello 15.30 (UTC)

Niitä kyllä kieltämättä voisi tarkentaa, ehkä jopa luokitella suoraan tarkempiin luokkiin (jolloin ne automaattiajolla saisi helposti omaksi osa-alueeksi). Jos ei kuulu vastustusta, voin jossain vaiheessa nypertää tynkämallinepohjaan triggerin jolla saa vaihdettua mallineluokkaa. --Agony (403) 6. heinäkuuta 2007 kello 15.38 (UTC)
Ne ovat kyllä edelleen olemassa, jonkin verran vaivaakin nähtiin siinä että ne saatiin jaoteltua noin. Joku on nyt poistanut pääsivulta linkit alasivuille ja läntännyt kaikki tynkävariaatiot köntäksi sivun alalaitaan, en tiedä miksi. En nyt saa kesäkuuta edeltävää sivuhistoriaa miltään noista uudelleenohjaussivuista näkyviin.. --NeofelisNebulosa (моє обговорення) 15. heinäkuuta 2007 kello 10.00 (UTC)
Jaottelin tänään jotakuinkin kaikki tynkämallineet aihepiireittäin. Jos herättelisin aloittamaani keskustelua tynkämallineiden luomiskriteereistä, aihepiirisivujen ylläpitäminenkään ei varmasti olisi edes kovin työlästä, koska mallineita ei voisi luoda ihan miten suppeasta aiheesta tahansa, kuten nykyään. --Herra Maka 12. tammikuuta 2008 kello 15.08 (UTC)

Linkki minitynkäsivulle[muokkaa wikitekstiä]

Hei. Linkitin tämän sivun nyt Minitynkä -sivun Katso myös -osioon. Mielestäni olisi hyvä linkittää tämänkaltaisia sivuja, näin voisi helpommin tarkentaa tynkämäärittelyjä. Jos linkin vielä esittelisi jossain artikkelin alussa, niin uusikin käyttäjä pääsisi kiinni nopeammin tynkien luokitteluihin. Kommentteja? LasseS 8. huhtikuuta 2008 kello 09.50 (UTC)

Tynkäluettelo[muokkaa wikitekstiä]

Mistä löytyy kevyempi tynkäluettelo, joka ennen tuli perusmallineen kautta? Tämä luettelo on turhan raskas avattavaksi.--Ulrika 9. tammikuuta 2009 kello 09.16 (EET)[vastaa]

Palautin luettelon, George Essayas oli epähuomiossa ajanut päivityksen yhteydessä listan yli. --Agony (403) 9. tammikuuta 2009 kello 09.48 (EET)[vastaa]