Keskustelu:Vuoden 2005 unohdetut kriisit

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Sivun nimeä, muotoilua ja luokitusta saa mielellään muuttaa, mutta minusta tällainen sivu olisi olisi hyvä herättäjä - monista aiheista sanotaan ihan liian vähän Wikipediassakin. Myöhemmin voisi harkita etusivun uutisiin (ei vielä kun tämä on ruma ja linkkien takana liian vähän asiaa. --Tappinen 7. tammikuuta 2006 kello 08:38:54 (UTC)

Reutersin subjektiivisena näkemyksenä tämä ei mielestäni oikein kauhean hyvin sovellu Wikipediaan vähän samaan tapaan kun aikaisemmat American Film Instituten listat elokuvista. Olisikohan parempi tapa kirjoittaa tästä jotan a) Reuters artikkeliin tai b) tehdä ja/tai laajentaa artikkeleita noista varsinaisista kriiseistä? --Joonas (kerro) 7. tammikuuta 2006 kello 09:23:00 (UTC)
Sikäli kun ymmärrän tämä ei ole varsinaista Reuters -tuotantoa. Tuota B-tarkoitusta varten toin listan tänne (Kongo-artikkelissa sanottiin että vaalit pidetään 2005 (korjasin), Sierra Leonesta ja Haitista ei ole juuri mitään. Samalla halusin nostaa nuo erillisartikkelit Ugandan kapinallisista ja Darfurista enemmän esille.) Minusta voitaisiin vaikka alkaa itse rakentaa (tämän pohjalta ?) listaa "ajankohtaisista asioista jotka eivät ole sidottuja johonkin päivämäärään". Vai pitäisikö tästä tehdä WikiProjekti ? --Tappinen 7. tammikuuta 2006 kello 10:13:04 (UTC)