Keskustelu:Viherpaja

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Jos se "on yksi Etelä-Suomen suurimmista japanilaisista puutarhoista", herää kysymys että onko niitä montakin Etelä-Suomessa. Entäs muualla maassa? Silkka yksityisen puljun mainos. Mutta en nyt kuitenkaan laita äänestykseen. --Ulrika 13. lokakuuta 2006 kello 12.39 (UTC)

Alkuperäisestä tarkoituksesta en tiedä, mutta itse kyllä yritin saada sen asialliseen muotoon laajentamalla. Siitä kokoluokasta en tosiaan osaa sanoa, annoin kuitenkin tiedon olla. Toisaalta artikkelin voisi siirtää nimelle Viherpaja ja samalla kertoa koko paikasta Ja ei Vantaalla nähtävyyksiä liian kanssa ole, tämä tosiaan mainitaan monessa paikassa yhtenä kaupungin nähtävyyksistä. -- Velma 13. lokakuuta 2006 kello 12.44 (UTC)
Hyvät perustelut:) --Ulrika 13. lokakuuta 2006 kello 12.51 (UTC)
Joo, tarkistin paikan nettisivuilta, että koko Viherpaja onkin Etelä-Suomen suurimpia puutarhoja, ei siis japanilainen puutarha. Päätin sitten tosissaan vaihtaa tämän uudelle nimelle. -- Velma 13. lokakuuta 2006 kello 13.06 (UTC)
Nyt alkaa jo muistuttaa tietosanakirja-artikkelia. Paitsi että ensimmäisessä kappaleessa on silkkaa myyntitekstiä. Joko ne pitäisi poistaa tai muokana vähemmän tyrkyttäväksi. Hyvä valikoimahan on makuasia ja voi huomenna olla huono. --Ulrika 13. lokakuuta 2006 kello 13.51 (UTC)

Itse asiassa siellä on kaikista kasveista hyvä valikoima.... Mutta kun kauppa on nettisivujensa perusteella erikoistunut bonsaihin ja se tunnetaan bonsaipiireissä hyvänä paikkana. Tai ainakin hyvänä bonsairuukku-paikkana. Katson kuitenkin että jos saan kappaleen muoksittua paremmaksi. --Velma