Keskustelu:The Sims 2 Kamasetit

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Aiemmin äänestetty pois Wikipedia:Poistettavat sivut/The Sims 2: Perhepakkaus Kamasetti, ja siinä tuli voimakkaasti ilmi kanta, että lisäosat kuuluvat Sims-artikkeliin.--Ulrika 19. toukokuuta 2008 kello 16.26 (UTC)

Tietääkö Ulrika, että jokaisesta The Sims 2 -lisäosasta:
on oma artikkelinsa. Niistä ei kerrota The Sims 2 -artikkelissa, eikä niistä ole tehty yhdistettyä artikkelia. Miksi sitten yhdeksästä Kamasetistä eli minilisäosasta ei voisi olla YHTÄ yhdistävää artikkelia, joka kokoaa kaikki minilisäosat saman artikkelin alaisuuteen? Miten aiemmin poistettu artikkeli, The Sims 2: Perhepakkaus Kamasetti, liittyy tähän? Se oli vain yksi näistä yhdeksästä kamasetistä, eikä minunkaan mielestäni ansainnut omaa artikkeliansa, kuten sen alkuperäisellä kirjoittajalla oli tarkoitus. Siinä ei äänestetty yhdistävän artikkelin poistamisesta, vaan siitä, ansaitseeko yksittäinen kamasetti oman artikkelinsa. Olen samaa mieltä, ei ansaitse.
Kannattaa muistaa, että silloin kun tuo äänestys tehtiin 2006, minilisäosia oli vain kolme kappaletta. Nyt niitä on kolme kertaa enemmän. Jos kuitenkin näistä yhdeksästä kamaseteista haluaa kertoa enemmän kuin kahden rivin verran, siihen The Sims 2 -artkkeli ei enää sovellu. Kamasettejä on kertynyt enemmän kuin kukaan osasi aavistaa ja lisää saatetaan vielä julkaista pelin loppuelinkaaren aikana. --Majestic 19. toukokuuta 2008 kello 17.05 (UTC)
Ko. poistoäänestyksen perusteluissa todettiin Vertautuu esim. Pokemon-hahmoihin ja kirjojen sivuhenkilöihin, jotka on perinteisesti poistettu tai yhdistetty suuremmiksi artikkeleiksi. Nykyäänhän noista molemmista tehdään artikkeleita. Mielestäni tälläinen kokooma-artikkeli saa olla. --Eriklindroos 22. toukokuuta 2008 kello 10.54 (UTC)
Olen samaa mieltä. Erillisinä artikkeleina näistä ei olisi mihinkään, mutta yhteisartikkelina kyllä. --Dogah 23. toukokuuta 2008 kello 17.34 (UTC)
Onko joku sanonut että erillisinä artikkeleina? Ei tietenkään, vaan yhdistetään asianomaiseen artikkeliin. Tällaista silpputietoa ei mielestäni pidä levitellä pitkin Wikipediaa vaan yhdistää sinne minne se kuuluukin.--Ulrika 23. toukokuuta 2008 kello 18.19 (UTC)
Aivan järjetöntä pitää tälläisiä artikkeleita yksinään. Kannatan yhdistämistä.--Kammo22 24. toukokuuta 2008 kello 12.47 (UTC)