Keskustelu:Teknis-luonnontieteellinen osasto (TTY)

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Siirtoehdotus[muokkaa wikitekstiä]

Artikkelin nimi täytyy vaihtaa Teknis-luonnontieteellinen osastohan voi sijaita vaika Kathmandun yliopistossa.--Teveten 21. marraskuuta 2006 kello 08.18 (UTC)

Periaatteessa totta. Suomessa on tosin tällä hetkellä vain yksi tämän niminen osasto, joten ongelmaa sekoittumisesta ei ole. Ulkomaillakaan osaston nimellä toimivia laitoksia ei taida olla. Silti osaston nimen monopolisointi TTY:lle on ongelma. Siirrettäisiinkö artikkeli nimelle Teknis-luonnontieteellinen osasto (TTY)?--M. Porcius Cato 21. marraskuuta 2006 kello 08.34 (UTC)
Siirsin--Teveten 21. marraskuuta 2006 kello 08.48 (UTC)

Tätä osastoa ei enää ole. Pitäisikö sivu poistaa, sillä tuskin yliopistojen jo lopettaneita yksiköitä kannattaa täällä pitää. Hannumatti 1. huhtikuuta 2008 kello 20.50 (UTC)

Ei. Kerran merkittävä, aina merkittävä. --M. Porcius Cato 2. huhtikuuta 2008 kello 06.08 (UTC)
Näin juuri, eihän Babylonin riippuvia puutarhojakaan ole enää olemassa... --Agony (403) 2. huhtikuuta 2008 kello 06.14 (UTC)
Sanoisin, että aika lailla eri asia muutaman vuoden elänyt suhteellisen pieni osasto kuin Babylonin puutarhat. Kukin sen osalaitoksista on merkittävämpi kuin tuo osasto koskaan. Yleensäkin tänne ei kannattaisi kerätä organisaatioiden sisäisiä rakenteita, koska ne muuttuvat kuitenkin, ja niillä ei oikeasti ole kovin suurta merkitystä. Tässäkin tapauksessa tärkeämpää kuin osasto on koulutusohjelma, ja niin kirjoittajakin on ilmeisesti ajatellut, sillä suurin osa tekstiä ei kuvaa osastoa, vaan koulutusohjelmaa - joka taas on yhä olemassa. Mielestäni kannattaisi jättää yläosan teksti pois, ja vaihtaa otsikkoon osaston tilalle koulutusohjelma. Hannumatti 2. huhtikuuta 2008 kello 21.37 (UTC)