Keskustelu:Tarmo Salmela

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Pilot-kustannus ei kuulu vakiintuneisiin kustantajiin vaan on lähinnä ns. omakustannekirjailijoiden teosten julkaisija. --Ulrika 16. maaliskuuta 2007 kello 15.58 (UTC)

Pilot-kustannus Oy Täyskustantaa kaksi-viisi prosenttia sinne lähetetyistä käsikirjoituksista. Siis enemmän kuin suuret kustantajat.Käyttäjä: Tabutabu.17.5.2007 kello 12.10 Kommentin jätti Tabutabu (keskustelu – muokkaukset).
Mistä erottaa omakustanteet ja Pilotkustanteet? --Ulrika 17. toukokuuta 2007 kello 10.00 (UTC)

Täytyy kysyä kirjailijalta ja onko sen niin väliä jos on hyvä kirja kuka sen on kustantanut.Käyttäjä: Haitarijatsi 17.5.2007 kello 16.50


Ulrikalle tiedoksi: infoa löytyy, kun klikkaa kustantamon linkkiä ja sieltä palvelukustannetta tai omakustannetta. Myös kustantamon sivuilta löytyy lisää tietoa. T: Timo Määttä, Pilot-kustannus Oy Kommentin jätti 83.102.12.23 (keskustelu – muokkaukset).

En ole henkilökohtaisesti kiinnostunut asiasta. Eli voit lisätä tarvittavat tiedot.--Ulrika 18. toukokuuta 2007 kello 08.50 (UTC)

Pilot-kustannuksen sivut. www.pilotkustannus.fi Kommentin jätti 84.250.83.155 (keskustelu – muokkaukset).

Henkilön nimestä[muokkaa wikitekstiä]

Erityisesti aikuisista ihmisistä käytetään Wikipediassa sukunimeä. --Ulrika 4. kesäkuuta 2007 kello 13.52 (UTC)

Viimeisimmistä muutoksista[muokkaa wikitekstiä]

Olen kyllä pyrkinyt tutustumaan Wikipedian sääntöihin ja suosituksiin, enkä ymmärrä missä kohtaa niitä tänään tekemissäni muutoksissa loukkasin. Ulkoinen linkki Elävien runoilijoiden seuraan leipätekstissä ei käsittääkseni ole millään tavoin laiton. Minulla on myös Pilotin lupa käyttää heidän netti-sivujaan, joissa on kirjojen takakansien teksti. Samoin tekijöiden luvalla olen vienyt Siepparissa ja Hervannan Sanomissa julkaistut tekstit Salmelan kotisivuille, joista ne on linkitetty Wikipediaan. Tarkoitus ei ole mainostaa yhtään ketään, ei Tarmo Salmelaa sen paremmin kuin kustantajaakaan vaan tehdä sivuista mahdollisimman helpot käyttää, sille joka niistä mahdollisesti on kiinnostunut. Jos tässä nyt kuitenkin vielä rikotaan jotain sääntöjä, niin olisitko ystävällinen ja tarkentaisit kantasi. --Haitarijatsi 17.6.2007

Saat allekirjoituksen kommenttiisi tuolta muokkausruudun yläreunassa olevasta palkista painamalle painiketta joka on toinen oikealta. Sitten linkeistä. Ulkoiset linkit laitetaan kohtaan Aiheesta muualla. Wikipediassa luotetaan lukijaan niin että linkki laitetaan vain kerran ja lukija katsoo sieltä itse ne alasivut. Myöskään runoilijoiden seuran linkkiä ei laiteta tekstiin vaan alas kohtaan Aiheesta muualla. Tekstiin tulevat vain Wikipedian sisäiset linkit. --Ulrika 17. kesäkuuta 2007 kello 07.05 (UTC)
Wikipedian ohje sivuilla on ulkoisia linkkejä leipätekstissä, niin että ei kai se kiellettyä voi olla? --Haitarijatsi 17.6.2007
Artikkeleissa ne kootaan yhteen otsikon Aiheesta muualla alle. Lähdeviitteet merkitään <ref></ref> ja <references /> -tageilla. Kannattaa katsoa mallia muista artikkeleista. Useimmat kirjailijoita käsittelevät artikkelit on tehty tällä nykyisin suositellulla viittausmenetelmällä. --Ulrika 17. kesäkuuta 2007 kello 08.08 (UTC)