Keskustelu:Tang-dynastia

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Tämä artikkeli oli suositeltu sivu, mutta artikkeli menetti statuksensa äänestyksessä.
Artikkelin statuksen poistoäänestys on arkistoitu.


Arkistoitu vertaisarviointi[muokkaa wikitekstiä]

Artikkeli oli vertaisarvioinnissa 13. heinäkuuta - 7. elokuuta 2006

Tang-dynastia[muokkaa wikitekstiä]

Yksiä ensimmäisiä suositeltuja sivuja, mutta todella lyhyt ja täynnä punaisia linkkejä. En ole itse parantelemassa sitä, mutta ei se tällaisenaankaan sovi suositelluksi sivuksi. Latinus 13. heinäkuuta 2006 kello 09.30 (UTC)

Tälle artikkelille kannattaa antaa aikaa parantua täällä vertaisarvioinnissa, eikä laittaa sitä sitten kahden viikon päästä poistoäänestykseen. Tämä artikkeli kaipaa kuvitusta punaisten linkkien karsimisen ja muun ohessa. Englannin wikipediassa ei tällä kertaa näytä olevan paljoa suomennettavaa, mutta jos joku saksan wikistä viitsisi... --Rommel2 13. heinäkuuta 2006 kello 17.11 (UTC)
Lähteitä tuohon pitäisi ainakin lisätä. Pistin nyt itse en.wikistä muutaman kirjan kirjallisuutta-otsikon alle. -- Jniemenmaa 14. heinäkuuta 2006 kello 07.50 (UTC)

Siirtelin vähän kuvia parempiin paikkoihin. --Rommel2 23. heinäkuuta 2006 kello 22.41 (UTC)

Vertaisarvioinnin jälkeinen keskustelu[muokkaa wikitekstiä]

Hain tähän pari verkkoviitettä. Jotkut yksityiskohdat ovat ristiriidassa näiden lähteiden kanssa. Esimerkiksi mikä ikäisenä Wu Zetian luopui vallasta ja miksi. En wiki on kehittynyt meidän vertaisarvioinnin jälkeen huomattavasti. --Tappinen 17. marraskuuta 2007 kello 07.21 (UTC)