Keskustelu:Talonki

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Artikkelin kuvitukseksi sopisi paremmin "perinteinen" erillinen talonki, esim. sellainen kuin Wärtsilällä.--Jmk 8. toukokuuta 2008 kello 12.47 (UTC)

Antamssasi linkissä ei minulle näy mitään, mutta jos sinulla on vanhoja talonkeja ja digikamera, ota kuva ja tallenna Commonsiin ja sieltä sitten artikkeliin. Mitään niin pyhää ei Wikipediassa ole, etteikö sen voisi korvata jollakin paremmalla. --Ulrika 8. toukokuuta 2008 kello 12.59 (UTC)
Hyvänen aika, siksihän minä juuri tuon ehdotuksen kirjoitin, että jos jollakulla on vanhoja talonkeja tallella, niin voi tehdä ehdottamani muutoksen. Kaikkiin Wikipedian sisältöä koskeviin parannusehdotuksiin ei tarvitse automaattisesti vastata "tee ite". Mitä vikaa on siinä, että yksi ehdottaa ja joku toinen ehkä joskus toteuttaa? (Mitä kuvalinkkiin tulee, hyvin se näkyy edelleen toimivan, en tiedä miksei sinulla toimi.) --Jmk 8. toukokuuta 2008 kello 14.09 (UTC)
Kun täältä ei näe sinne eikä varsinkaan ajatuksiisi, yritin vain arvailla, mistä on kyse. Usein sattuu että ehdottaja luulee, ettei hän voi itse toteuttaa ehdotusta, vaan se on jonkun toisen, artikkelin aloittajan tehtävä. Kun et ole ollut erityisen aktiivinen Wikipedisti, en tunne tyyliäsi. Ei pidä tuohtua, jos ei heti tule oikein ymmärretyksi, parhaamme yritämme, enimmäkseen. --Ulrika 8. toukokuuta 2008 kello 14.43 (UTC)