Keskustelu:Taisteluvyö

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Yritin en:wikistä etsiä tätä artikkelia paremmin vastaavia artikkeleita kuin tuo webbing. Sieltä ei oikein tunnu löytyvän yhtä tiettyä artikkelia. Sieltä tosin löytyy artikkeleita monista erilaisista tetsari malleista. Ehkä yleispätevin artikkeli on tämä http://en.wikipedia.org/wiki/Personal_Load_Carrying_Equipment Myös tuolta luokasta löytyy noita aika paljon http://en.wikipedia.org/wiki/Category:Personal_military_carrying_equipment --Teme 7. heinäkuuta 2007 kello 15.56 (UTC)

Mun käsitykseni mukaan tuo webbing on tetsaria lähinnä vastaava käsite. Ongelmallista on se, että webbing -käsite kattaa myös paljon muutakin kuin tetsareita. Yksittäiseen taisteluvyömalliin ei kannata mielestäni linkittää. -Scapade 8. heinäkuuta 2007 kello 08.19 (UTC)

Sinänsä tänne olisi voinut tehdä aiheen ihan kantolaitteista, koska taisteluvyö on yksi kantolaite, kun maailmalta löytyy Chestrigejä (pelkästään rinnan päällä olevat taskut, selän puolella vain vyö ja valjaat), taisteluliivit (liivimallinen) ja valjasmallinen (mm. LC-2)