Keskustelu:Socket AM3

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Teksissä luetellaan eri AM-mallien pin-lukuja, ja niistä kertovan virkkeen rakenne on erittäin monimutkainen rinnasteisten ja alisteisten lauseiden vuoksi: "sitä , että ... , mutta ..., koska ... , kun ...."

Epäselväksi jää missä loppujen lopuksi oli mikäkin liitin- eli pinnimäärä. Ryhdyin lukemaan suomenkielistä, kun ruotsinkielisessä oli myös erittäin epäselvästi, jopa ilmeisesti väärin kerrottu asia.

Saatta olla, että englanninkielinenkään ei ole olut selkeä. Ilmeisesti asia olisi syytä tarkistaa ja kirjoittaa uudelleen. Saksaksi asiaa tarkennettu yhdellä tiiviillä lauseella, joskaan sekään ei ole täysin selkeästi hahmotettavisssa: "Die auf dem Sockel AM3 eingesetzten Phenom II, Athlon II und Sempron 1xx CPUs haben nicht die 941 Kontakte wie der Sockel selbst, sondern nur 938 Pins"

~=

AM3:n kannassa, toisin kuin Phenom II, Athlon II ja Sempron prosessereiden, ei ole 941 kontaktia kuten kannassa itsessää, vaan ainoastaan 938 liitin-pinniä.

Olisi parempi ehkä sanoa virkkeen alussa: AM3:n tyvessä (ja varata ´kanta' sana kuvaamaan sokkelia emokortilla). 91.150.13.14 10. helmikuuta 2013 kello 10.16 (EET)[vastaa]