Keskustelu:Slayer

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

"Yhtyeen musiikki edustaa bay area thrash -alalajia." No eipä taida edustaa, kun ei yhtyettä edes perustettu San Franciscossa. - Apollyon 6. tammikuuta 2006 kello 09:52:28 (UTC)

Kyllä taitaa edustaa, kuitenkin Californiasta kotoisin. Kaupungista en tiedä, mutta eikös koko Californian rannikko kuulu bay area trashiin? --kebabi 6. tammikuuta 2006 kello 11:08:13 (UTC)
Eiköhän Bay Area thrashiin kuulu lähinnä Bay Area, joka sijaitsee San Franciscon ympäristössä. Huntington Park taas sijaitsee Los Angelesissa. - Apollyon 6. tammikuuta 2006 kello 15:47:01 (UTC)
Eiköhän tuolla englanninkielisessä wikipediassa olla ihan oikeassa että slayer kyseiseen genreen kuuluu. Verde 18. heinäkuuta 2006 kello 18.07 (UTC)
Höpöhöpö. Luepa artikkelit en:Slayer ja en:Bay Area thrash metal uudestaan. Kärjistettynä Slayer voisi olla oma genrensä :-), mutta kyllä bändin vaikutuspiiri oli termin syntyaikaan lähinnä Los Angeles. Vaikka Slayer löytyykin jälkimmäisen en-artikkelin yhtyelistasta, ei se sinne tekstiosuuden mukaan kuuluisi. Sitä paitsi, eihän en-wikipedia tietenkään mikään ainoa totuus ole. Matka Los Angelesista San Franciscoon on suunnilleen sama kuin Helsingistä Ouluun. Bay Area thrash metal on tässä tapauksessa yhteinen nimittäjä yhtyeiden sijainnille, ei niiden soittamalle musiikille vrt. termien kirjavuus: Göteborg-soundi, Saksa-thrash tai Norjan black metal. Ei tämä tietysti kamalan vakava asia ole... --Jaakonam 19. heinäkuuta 2006 kello 07.27 (UTC)

kouka helvetti väittää että slayer on death metalli vaikka on aivan selvää thrassiä kaikki kappaleet

niinpä, otin tuon pois sillä Slayer on puhtain thrash bändi kautta aikojen! Myöskin muutin vuoden 1982 suoraan 1981 niinkuin jo lukikin alkuajat 1981-1985 eli onnea kirjoittajalle :D tuosta Los Angelesista en ole varma mutta enpä ole Amerikan alueisiin niin perehtynyt että tietäisin onko se L.A:ssa vai ei. --Iliputti 9. Toukokuuta 2007 kello 23.53 (UTC)

niin ja eikä tuon tekstin mukaan Metallicakaan periaatteessa kuuluisi sillä Metallica perustettiin Los Angelesissa ennenkuin muuttivat San Franciscoon koska Cliff Burton ei halunnut muutta sieltä pois vaan James ja Lars muuttivat sitten sinne. Mutta kuitenkin heidät lasketaan Bay Areaan. Slayeria ei kuitenkaan mielestäni voi laskea. --Iliputti 9. Toukokuuta 2007 kello 23.59 (UTC)

eikö olisi hyvä pistää maininta black metallista? slayerin alkuaikojen tuotanto lasketaan proto black metalliksi.

kuules syö bláck metallisi,, Slayerin alku ja koko tuotanto on ollut Thrashia kokoajan eikä muuksi muutu. Tuo black metal väite on naurettava ja loukkaava Slayeria kohtaan. Muutin myös päätyylilajin Thrash metalliksi ja poistin muut tyylilajit koska Slayerilla ei ole muitoa tyylilajeja etenkään Speed metallia. Saisivat jo ihmiset ottaa opikseen täällä mitä Slayer soittaa eikä kirjoittaa päättömiä tyylilaji aiheita artikkeliin kuten juuri tuo Speed metal juttu. --Iliputti 23. Elokuuta 2007 kello 15.56 (UTC)