Keskustelu:Robbie Williams

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Löydetäänkö yhtään lähdeviitettä sille, että kyseinen konserttiennätys on virallinen Euroopan ennätys? Itse löydän kyllä sivuja joissa kerrotaan sen olevan Britannian ennätys ja että entinen Britannian ennätys oli Oasiksen. Virallisista ennätyksistä ei yhdelläkään sivulla puhuta, joten lähdeviitteitä kaivataan. Mikähän taho ylläpitää tuollaista ihan virallista ennätysluetteloa? Siihen kaivattaisiin nyt lähdeviite, jos kerran kyseessä on virallinen ennätys.

Desimaalipisteet eivät ole muuten minun lisäämiäni, vaikka tuolla jossain niin väitettiinkin, vaan käyttäjän 62.241.217.11 lisäämiä.

Lisäksi kaivattaisiin selvyyttä siihen, että onko EMI-sopimus, jonka suuruudeksi arvellaan jopa 80 miljoonaa puntaa, tosiaan tehty USA:n dollareina? Netistä löytyy runsaasti tietoa siitä, että kyseessä olisi puntamääräinen sopimus. Jos kyseessä on puntamääräinen sopimus ja se joksikin toiseksi valuutaksi halutaan väkisin muuntaa, eurot ovat luontevin vaihtoehto edellyttäen, että euron kurssi tuolloin oli tiedossa. Ei missään nimessä USAn dollarit.

--83.148.219.100 19. maaliskuuta 2006 kello 17.31 (UTC)

Ainakaan ei ole olemassa mitään "virallisia Euroopan ennätyksiä". Äkkiseltään tuntuisi että 375000:lle ihmiselle on yhtenäkin iltana esiintynyt joku. --TBone 19. maaliskuuta 2006 kello 17.50 (UTC)
Se mitä muistelin oli Jarren konsertti Moskovassa, jossa hän esiintyi 1997 3,5 miljoonalle ihmiselle. [1] löytyy muutkin Jarren massakonserttien kävijämäärät. --TBone 19. maaliskuuta 2006 kello 21.39 (UTC)

Täytyy ottaa huomioon että se oli ilmais konsertti, mutta Williamsin maksullinen. Knebworth parkin konserttin on maksullisten yhden artistin tai bändin Euroopan ennätys. Pyydän anteeksi ja korjasin noita minun tekemiä kirjoituksia. Levynmyynnit ovat paikkaansa pitäviä tilastoja. Sopimus on 130 miljoonaa euroa. Se on totta. Williams on itse maininnut asiasta lehdissä, paljonko hän sai sopimuksesta rahaa.

Lähdettä sitten kaivattaisiin "ennätykselle". Jos ennätyksistä puhutaan niin ennätys, joka pitää paikkaansa siinä mielessä, että se on listattu Guinnessin ennätystenkirjaan, on Williamsin yhtenä päivänä myymät 1,6 miljoonaa lippua. --TBone 19. maaliskuuta 2006 kello 21.54 (UTC)
Juu, tuon ennätyksen minäkin löysin. --83.148.219.100 19. maaliskuuta 2006 kello 23.08 (UTC)

Niin moneen eri maahan. Kyllä minä nyt sen tiesin,mutta yhteen paikkaan. Näin sanoo Soundi lehti.Olen iso Williams fani ja tiedän paljon hänen tilastoistaan jne. En tiedä mitä tarkoitatte lähdeviiteellä. Minun puolesta saatte korjailla ihan niin paljon kuin haluatte tietoja ja lauseita. En suutu. Mutta kyllä näyttää olevan teilläkin tieto kateessa, kun sekoitatte kaksi eri asiaa. Ensiksi 375000 lippua on ennätys sillä lailla, että se on uhden paikan lippu ennätys ja maksullinen sellainen , eikä maailmanennätyksen lippujen myynnissä tehnyt kiertue. Eiköhän jokainen ymmärrä , kun kirjoittaa että se on Euroopan ennätys siihen viereen. Ei siinä tarvitse ruveta riitelemään. Olen yrittänyt tehdä tässä sopua, mutta lienee turhaa. Jos kerta haluatte ,että en laita tietoja tänne se riittää. En laita.

Rauhotupa vähän. Ei tämä ole mikään kilpailu siitä, kenen mielipide asiasta kirjataan oikeana, vaan täällä yritetään kerätä mahdollisimman paikkansapitävää tietoa asioista yhteen paikkaan. Kyse ei ole myöskään ollenkaan siitä kuka on tosifani ja kuka ei.

--83.148.219.100 19. maaliskuuta 2006 kello 23.07 (UTC) Joo. Mutta tosifanilta löytyy sitä tietoa ja paljon. Kannattaa soittaa soundi lehden toimitukseen ja tentata heiltä miksi he ovat laittaneet tällaista lehteensä. Ennätys on maksullisten konserttien, yhden artistin tai bändin tekemä Euroopan ennätys. Esim. tämä Moskovan konsertti, mistä puhuitte oli maksuton. Mutta jätän tämän keskustelun tähän. Ja pyydän vielä kerran anteeksi sähläilyäni. Oli hyvä että korjasitte niitä lauseita , mitä olin tehnyt.En uskaltanut itse muokata toisten tekemiä lauseita. Jos joku vaikkaa suuttuu. Mutta , kuten sanoin annan tämän jutun olla.En halua tapella kenenkään kanssa