Keskustelu:Retoriikka

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

eikö retoriikka voisi olla artikkelin nimi? se on niin paljon komeampi sana. puhetaidosta minulle tuli ensin mielikuva, että artikkeli varmaan käsittelee puhekykyä  –Kommentin jätti 128.214.200.71 (keskustelu – muokkaukset)

Eiköhän retoriikka ole yleisempi termi. Siirrän tämän sivun lähiaikoina, jos kukaan ei protestoi. --Hasdrubal 1. lokakuuta 2005 kello 18:02:11 (UTC)
Sivun lopussa olevassa listassa voisi erottaa retoriikan opettajat, sekä ne jotka ovat itse olleet retoriikaltaan vakuuttavia olematta kuitenkaan retoriikan opettajia tai kehittäjiä  –Kommentin jätti 128.214.69.47 (keskustelu – muokkaukset)

Mielestäni kyllä lisäämäni ja sittemmin poistettu Uuno Turhapuro on erittäin hyvä esimerkki retoriikan taitajasta. Olkoonkin, että hän on fiktiivinen ja komediallinen hahmo, ja että hänen ulosantinsta on hyvin persoonallista. Silti hän mielestäni on retoriikan osaaja - viitataanhan siihen Wikipedian Uuno Turhapuro-sivullakin.  –Kommentin jätti 88.114.34.231 (keskustelu – muokkaukset)

Ohjaus "Kaunopuheisuus"[muokkaa wikitekstiä]

Eikö tämä uudelleenohjaus tulisi poistaa, kun retoriikka ei tarkoita kaunopuheisuutta? --Hartz (keskustelu) 1. marraskuuta 2013 kello 23.06 (EET)[vastaa]

Retoriikka Suomessa poistettavaksi[muokkaa wikitekstiä]

Minusta alaotsikko "Retoriikka Suomessa" ei ole asianmukainen; Kakkuri-Knuuttila ei ole ainoa, eikä millään muotoa tutkimuksen ykkösnimi Suomessa, eikä wikipediaan kuulu yritysten tai yksittäisten kirjoittajien mainostaminen. // Jukka-Pekka Puro, Turun Yliopisto. (Dreeveri (keskustelu) 10. heinäkuuta 2014 kello 23.37 (EEST))[vastaa]

Muokkasin nyt itse kyseistä alalukua. (Dreeveri (keskustelu) 11. heinäkuuta 2014 kello 19.09 (EEST))[vastaa]