Keskustelu:Pirates of the Caribbean: Maailman laidalla

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

En tiedä kirjoitinko tänne keskusteluun ihan oikealla tavalla, mutta on ihan pakko kysyä, että kuka älypää kirjotti "Hoist The Colours" vaikka kyseinen kappale on oikeasti "Hoist The Colors" :D

- PirateGirl - 20. heinäkuuta 2009 kello 23.23 (EEST)PirateGirl[vastaa]


siis hetkine!

mistä toi pirates of the caribbean 3:n juoni on saatu...? siis että tiiättekös yhtään että oko se oikeesti se juoni? oottelen vastausta jos joku tietäis :D kiitos etukäteen

p.s. oon utelias :)

--Empsu 26. tammikuuta 2007 kello 18.50 (UTC) (Siirretty sivulta Keskustelu:H&MAnchjo(jutskaa) 26. tammikuuta 2007 kello 18.55 (UTC))



Kyllä tuo juoni ihan todenmukainen on, mutta niin käsittämättömän huonosti kirjoitettu, että oli vähällä, etten poistanut sitä kokonaan.

Suhoinen 25. toukokuuta 2007 kello 14.24 (UTC)


Mä olen tänään menossa katsomaan tuon joten voin krojailla kun ehdin, ellei joku ehdi ennen sitä. Anikos


Myönnän että suomen kieleni tuossa tekstissä ei ollut mikään loistava, mutta voin korjailla sitä. Mutta kuka hullu on nyt poistanut sen ja laittanut tilalle roskaa!! Sen voi varmaan palauttaa aikasempaan muotoonsa luulen...kiitos etukäteen --Lotr 6. kesäkuuta 2007 kello 15.13 (UTC)


On kyllä uskomattoman huono juoniselostus.



Tuo "Brethren" muuten tarkoittaa veljeskuntaa. Tiedän että DVD:n käännöksessä se on jätetty kääntämättä, mutta se kertoo vain kääntäjän kyvyttömyydestä. En muista että moista olisi ollut teatterikäännöksessäkään. Ehdotan että tuo korjataan.