Keskustelu:Pinnacle Studio

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Voisiko joku Pinnacle Studiosta titävä lisätä artikkeliin lisää tietoa?


Hinnat pitäisi varmaankin poistaa artikkelista. Tietosanakirjan tehtävä ei ole kertoa tuotteiden hinnoista.

  • --sorsis 5. maaliskuuta 2005 kello 11:03 (UTC)

Eipä tuosta paljon jäänyt jäljelle kun poistin hintatiedot ja epämääräiset mielipiteet. "maailman monipuolisin videoeditointiohjelma"... --Jniemenmaa 5. maaliskuuta 2005 kello 11:18 (UTC) Onko totta, että Pinnacle Studion käyttö voi olla aloittelijoille vaikeaa, mutta palvelee hyvin henkilöitä, jotka kaipaavat ohjelmiltaan äärimmäistä monipuolisuutta. Alun perin Pinnacle Studio oli yksinomaan kotikäyttäjille ja harrastelijoille suunnattu videonmuokkausohjelma. Nyttemmin siitä on kehittynyt ammattitason muokkausohjelma, joskin myös sen aloittelijaystävällisyys ja käyttömukavuus ovat heikentyneet.En usko. Sehän on helppo kuin olla ja osaa. Ammattilaisillehan on Premiere vai mitä?

Itse olen tuota ohjelmaa käyttänyt kun parikymmentä VHS:ää piti muuntaa digitaaliseen formaattiin. Itse en mikään ammattitason editoja ole. Mukana tuli pätevä vekotin josta löytyi s-video ja rc liittimet. Helppo asentaa ja selkeä käyttää, mutta tiedostoja poistaessa voi lipsahtaa. Vaikka ammattitason ohjelma on, niin ei tarvitse olla ammattilainen käyttääkseen sitä.

  • --sorsis 8. maaliskuuta 2005 kello 18:12 (UTC)
En usko että tuon ohjelman käyttö on aloittelijalle vaikeaa. Muutaman kerran olen käyttänyt video editointi ohjelmia ja tuo pinnacle on niistä ehdottomasti yksinkertaisin ja kaiken lisäksi vielä toimiva. Muutenkin tuon tyyppinen kommentointi ei oikein kuulu mielestäni tietosanakirjaan. --Teme 18. maaliskuuta 2005 kello 15:27:45 (UTC)

"Pinnacle tarkoittaa tornin huippua."[muokkaa wikitekstiä]

Onko kellään tietoa, mitä kieltä kyseinen sana on ?

Pinnacle tarkoittaa sanakirjan mukaan 1) a lofty peak (lofty = korkea, ylevä, jalo jne.), 2) korkein huippu (myös kuvaannollisesti), 3) mikä tahansa korkea, erottuva huippu jne. Sana tulee vanhan ranskan kautta alunperin myöhäislatinan sanasta pinnaculum (suom. suunnilleen pääty, kaide, rintavarustus, suoja), sanoo Random House Compact Unabridged Dictionary (Special Second Edition 1996). 91.152.80.125 5. lokakuuta 2011 kello 14.40 (EEST)[vastaa]