Keskustelu:Pikku-Kalle

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

No, kaipa tämäkin tänne kuuluu. Mielestäni kuitenkin aika kaukaa haettua. 81.197.146.33 3. elokuuta 2005 kello 16:28:49 (UTC)

Poistin päätekstistä maininnan hahmon englanninkielisestä nimestä, kun se mainitaan listassa myöhemmin. Lisäsin maininnan pikku Liisasta (toivoisin tietoa siitä, onko tämä Liisa vain suomalainen hahmo ja jos ei ole, toivoisin, että tehtäisiin lista myös hänen nimistään muissa maissa). Jaalei (keskustelu) 29. huhtikuuta 2015 kello 03.01 (EEST)[vastaa]

Esimerkkejä[muokkaa wikitekstiä]

Artikkeliin olisi ehdottomasti lisättävä esimerkkejä suosituista Pikku-Kalle-vitseistä. Mielipiteitä? Vaikkapa:

Pikku-Kalle soitti hätäkeskukseen ja kertoi, että hänellä on vessahätä.

Pikku-Kalle kantoi hirveää määrää maitotölkkejä. Vastaan tullut papparainen kysyi, kuinka hän jaksoi kantaa maitoa niin paljon. Pikku-Kalle vastasi: "Tämä onkin kevytmaitoa."

Pikku-Kalle sanoi: "Kerrankin opettaja kehui minua." Siihen kuulija: "Miten?" Pikku-Kalle: "Opettaja sanoi, että minulla on kaikkein eniten parantamisen varaa."

Pikku-Kalle oli ollut leikkimässä Pikku-Liisan kanssa. Pikku-Kallen äiti kysyi pojaltaan, mitä tämä oli leikkinyt Liisan kanssa, ja tämä kertoi leikkineensä Liisan kanssa telkkaria. Äiti kysyi, miten Pikku-Kalle ja Pikku-Liisa olivat leikkineet telkkaria. Pikku-Kalle kertoi äidilleen: "Liisa pystytti minun antennini, ja minä painelin hänen nappuloitaan."Jaalei (keskustelu) 29. huhtikuuta 2015 kello 03.20 (EEST)[vastaa]