Keskustelu:Petteri Järvinen

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Jippii Groupin oikeudenkäynnit[muokkaa wikitekstiä]

http://www.google.fi/search?hl=fi&q=petteri+j%C3%A4rvinen+syytettyn%C3%A4+jippii&btnG=Hae&meta= ei tuota mitään tuosta rikosepäilystä!!--Teveten 27. elokuuta 2007 kello 14.13 (UTC)

Tuottaa jotain kun käyttää oikeita hakusanoja http://www.google.fi/search?aq=t&oq=petteri+j%C3%A4rvinen+jippii+ehdotont&num=100&hl=fi&q=petteri+j%C3%A4rvinen+jippii+ehdotonta&btnG=Hae&meta= --Majestic 27. elokuuta 2007 kello 14.19 (UTC)
Nuo ei vaan kerro siitä rikosepäilystä. --kallerna 27. elokuuta 2007 kello 14.20 (UTC)
Miten niin ei kerro? Heti toinen hakutulos. --Majestic 27. elokuuta 2007 kello 14.25 (UTC)

Sitaattlista[muokkaa wikitekstiä]

Aiheesta muualla-osiossa oli linkki sitaattilistaan, joka oli (tähän iltaan asti) kotisivullani. Koetin postaa linkin sinne aikaisemminkin, mutta jokin anonyymi palautteli sen. Poistin linkin taas ja hävitin tiedoston varmuuden vuoksi omalta kotisivultanikin.

Tämä siis ansaitsee hieman lisäperusteluja. Sinällänsä sitaateissa ei ollut mitään erityisen arveluttavaa, mutta listassa on pari pulmaa: ne oli kerätty useammasta lähteestä ilman tarkkoja merkintöjä, ja niitä oli muutenkin noukittu useammasta lähteestä (muistaakseni isohko osa PJ-sitaateista oli Niilo Paasivirran kotisivulla).

Eli toisin sanoen tiedosto oli suusta suuhun -tasoista nettilegendaa, jossa omasta mielestäni lähteistys ei ollut niin hyvässä kunnossa kuin Wikipedialta voi odottaa. Tämä tiedosto ehkä päti 10 vuotta sitten, mutta kuten Wikipedian kirjoittajat varmasti tiedostavat, laatutasohan on noussut reippaasti.

Sitä paitsi sitaatit eivät kuulu Wikipediaan, onhan meillä Wikisitaattikin.

Kehotan siis ihmisiä keräämään sitaatteja Wikisitaattiin ja lähteistämään sen jotenkuten. Kotisivullani aiemmin ollut tiedosto on edelleen saatavilla Internet Archivesta enkä näe syytä sitä sieltä hävittää (osa netin historiaa ja niin päin pois), mutta haluan vain etääntyä näiden sitaattien keräämisestä henkilökohtaisella tasolla - vanha projekti joka ei täytä meidän laatukriteerejämme. (No, en sinällään muistele pahalla, että kotisivullani oli PJ-sitaatteja mutta mitä pikemmin ihmiset unohtavat Siffan sen parempi. =)

Lähinnä tarjoan tuon arkistolinkin vain avuksi niille, jotka koettavat löytää sitaateille paremmat lähteet. Esimerkiksi Usenet-sitaattien lähteistys lienee helpompaa Google Groupsin avulla, ja postauksiin pitäisi suhteellisen helpolla löytää linkit. Työn iloa sille ken tähän ryhtyy! --wwwwolf (hauhau/murimuri) 1. kesäkuuta 2013 kello 23.29 (EEST)[vastaa]

ISBN-merkinnöistä[muokkaa wikitekstiä]

Kirjaluettelossa on laitettu wikitekstiin esim. ”Tunniste=ISBN 978-951-0-18805-7”. Eikö pitäisi laittaa esim. ”Isbn = 978-951-0-18805-7”. Lisäsin uuden kirjan NSA – Näin meitä seurataan vanhan tyylin mukaisesti, oliko se oikein? –Temehero (keskustelu) 2. heinäkuuta 2014 kello 12.42 (EEST)[vastaa]

Olet oikeassa, korjasin.--Opa (keskustelu) 2. heinäkuuta 2014 kello 13.54 (EEST)[vastaa]

Valokuvaa on väitetty liian vanhaksi. Commonsissa ei ole uudempaa, joten kuvaajat voivat tehdä asialle jotain. Tai Järvinen itse? -- Htm (keskustelu) 7. toukokuuta 2024 kello 13.04 (EEST)[vastaa]