Keskustelu:Pertti Salovaara

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Onko Pertti Salovaara edelleen Eurooppalainen Suomi ry:n hallituksen jäsen? http://www.eurooppalainensuomi.fi/yhdistys/hallitus.html 62.165.128.200 2. maaliskuuta 2006 kello 15.19 (UTC)

Vaikuttaisi, että yhdistyksen vuosikokouksia on aina keväisin maaliskuulla. Hallituksen jäsenten toimikausi on ilmeisesti ainakin vuosi jollei kaksi (sääntöjä ei löytynyt). Joten varmaankin tämän kevään kokoukseen asti ainakin on. Näihin henkilöartikkeleihin kannattaisi pistää ainakin vuosi noiden hallituspaikkatietojen kohdalle, jos sellaisia tietoja nyt ollenkaan pistetään artikkeleihin. On siis mieletöntä kirjoittaa muodossa "hän on", koska erittäin todennäköisesti vuoden tai parin päästä ei enää ole ja artikkelin ilmaisu siten vanhentuu. --Aulis Eskola 2. maaliskuuta 2006 kello 15.36 (UTC)


"Ohjelmalle varattu lähetysaika oli alkuun puolenpäivän jälkeiset tunnit, mikä oli sopiva Salovaaran tyyliä ajatellen." (Salovaara-show) Minä kuuntelin Faximafia/Faksimafia nimistä ohjelmaa (tässä ohjelmassa luettiin ihmisten lähettämiä faxeja ja Salovaaran tervehdyksenä oli "Faxtaillaan!") joka alkoi klo. 14.00 (14.03?) tullessani koulusta kotiin klo. 15 jälkeen läksyjä tehdessäni. Jossain vaiheessa tämä faximafia kuitenkin loppui, ja muistan kuinka joskus myöhemmin eräänä perjantai-iltana avasin radion etuajassa kuunnellakseni Dance mobia. Silloin tuli mielenkiintoista uutta musiikkia aalloilta (The Prodigy) ja piti oikein lehdestä käydä katsomassa mikä ohjelma on kyseessä jotta tietää myöhemmin kuunnella. Tämä ohjelma oli nimeltään "SaloVaara! Kauheet zembalot." 80.222.61.84