Keskustelu:Pekka Hieta

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Artikkelin kehitysehdotuksia[muokkaa wikitekstiä]

Tietojen eli koko median uskottavuus edellyttää tämän median käytäntöjen mukaan sitä, että jos joku esitettävä tieto edellyttää lähteistämistä, niin tiedolle on esitettävä lähde. Tässä artikelissa seuraavien tietojen uskottavuus edellyttää mielestäni luotettavaa lähdettä, mitä artikkelissa ei siis ole nähty tarpeelliseksi kertoa.

  • Pelaajan syntymäpaikka näyttäisi olevan valistunutta arvaamista, tiedolle ei esitetä luotettavaa lähdettä.
  • Koparit-nimistä seuraa ei ole ollut olemassaan ennen kautta 1982 (kyse on tyypillisestä lempinimestä). Kyse on wikipediaan keksitystä uudesta seuranimestä. Asian harrastajat tuntevat nimen ja sen taustat mm. Kopareiden tarina –kirjasta. Seuran kuolemaan saakka alkaen 1982 tuota nimeä voi mielestäni KPT:n rinnalla käyttää eli kyse on vuosista 1982-87.
  • Myös maaottelutiedoissa ja niiden lähteistämisessä näyttäisi käytetyn valistunut arvaaminen –metodia, vuodet on siis arvattuja.
  • Maalivahtivalmentamisen tiedon linkki on vanhentunut. Tiedolle löytyisi pysyväkin luotettava tieto esim. seuran historiakirjasta. --ACFCjne Kuopio (keskustelu) 12. heinäkuuta 2015 kello 10.21 (EEST)[vastaa]
  • Lempinimikin näkyy olevan lähteistämättä. Laajasti on tuokin tiedossa ns. asiatuntijapiireissä, eli valistunutta arvaamista on --ACFCjne Kuopio (keskustelu) 12. heinäkuuta 2015 kello 10.43 (EEST)muokkaustieto.[vastaa]